Κακοκαιρία «Elias»: «Το νερό στον δρόμο έχει φτάσει το ένα μέτρο» – Καμπανάκι από τον δήμαρχο Μαντουδίου (Video)

Κακοκαιρία «Elias»: «Το νερό στον δρόμο έχει φτάσει το ένα μέτρο» – Καμπανάκι από τον δήμαρχο Μαντουδίου (Video)

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας «Elias» από την πολύπαθη Εύβοια, την οποία «σφυροκοπούν» έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες από τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία «Elias»: Έντονα καιρικά φαινόμενα από τα ξημερώματα σε Εύβοια, Φωκίδα και Φθιώτιδα

Ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης, δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, ανέφερε στο Open TV ότι έχουν πέσει 150 χιλιοστά βροχής μέχρι τις 6 το πρωί, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί χείμαρρος στο βουνό απειλώντας οικισμούς όπως οι Ροβιές και το Μετόχι.

«Ξημέρωσε μία πολύ άσχημη ημέρα στον Δήμο μας. 150 χιλιοστά βροχής μέχρι τις 6 το πρωί στο δυτικό κομμάτι έχουν φέρει όλο το βουνό στους οικισμούς. Παρακαλούμε τους πολίτες να μην κινούνται άσχημα, κινδυνεύουμε. Έχουν υπερχειλίσει όλα τα ποτάμια. Η κατάσταση κρίνεται επικίνδυνη. Αυτή τη στιγμή τα μεγάλα προβλήματα είναι στις καμένες περιοχές, κυρίως στις Ροβιές, αλλά και στο Μετόχι. Μιλάμε για πολύ νερό. Έχει δημιουργηθεί ένας χείμαρρος από το βουνό και κατεβαίνει προς τα κάτω.

Αν συνεχίσει αυτός ο καταποντισμός δεν ξέρουμε τι θα προκύψει στους άλλους οικισμούς, το νερό είναι περισσότερο από τον Daniel. Παρακαλώ τους δημότες να μην μετακινούνται άσκοπα. Τα σχολεία είναι κλειστά, έχει βγει ανακοίνωση από την Τρίτη», ανέφερε στο Open TV ο δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter