Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Επεκτείνεται η αργία για την Τετάρτη σε Εύβοια και Βοιωτία – Ποιες επιχειρήσεις λειτουργούν

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Επεκτείνεται η αργία για την Τετάρτη σε Εύβοια και Βοιωτία – Ποιες επιχειρήσεις λειτουργούν

Με μερικές ώρες καθυστέρηση η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε να εντάξει τελικά και την Εύβοια στην περιοχές που επεκτείνεται αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου η αργία, μαζί και την Βοιωτία. 

Αρχικά, η Εύβοια είχε εξαιρεθεί ή απλά ξεχαστεί από τις περιοχές αυτές παρά τα σοβαρά προβλήματα που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους κατοίκους του νησιού.  Με νέα ενημέρωση ωστόσο που εξέδωσε το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η αυριανή μέρα θα είναι αργία τόσο για την Εύβοια όσο και για την Βοιωτία.   

Υπενθυμίζεται ότι η αργία αφορά και το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Αρκετές περιοχές της Εύβοιας συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία «Ελπίδα» παραμένοντας θαμμένες στο χιόνι. Ο όγκος του χιονιού αγγίζει ακόμα και το ένα μέτρο σε ορισμένες περιοχές, όπως στο χωριό Κούτουρλας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με αποτέλεσμα ορισμένοι κάτοικοι να παραμένουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους ενώ προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση. 

Έτσι, σε έξι περιοχές θα ισχύει η αργία για αύριο και συγκεκριμένα σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Κρήτη, Εύβοια και Βοιωτία. 

Ποιες επιχειρήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές

Από την αργία εξαιρούνται τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00.

Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter