Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Εύβοια και την Τρίτη εξαιτίας της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ενώ η ΕΜΥ προχώρησε σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας, σχετικά με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα, τονίζοντας ότι θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις που ήδη σημειώνονται στην ανατολική και νότια χώρα και από αργά το απόγευμα θα είναι κατά περιόδους πυκνές στην ανατολική Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Κλειστοί θα είναι επίσης και όλοι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της Εύβοιας, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεξαγωγή των μαθημάτων στα σχολεία θα γίνει διαδικτυακά μέσω webex. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας εξετάζει το ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη.

Την ίδια ώρα ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξήγησε το πρωί της Δευτέρας ότι όλα θα κριθούν από την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες και τις προγνώσεις των μετεωρολόγων. Σε κάθε περίπτωση, ενημέρωσε ότι θα γίνει νέα σύσκεψη με τους δημάρχους το μεσημέρι και προς το απόγευμα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις για αύριο.

Τέλος, όλα τα σχολεία στη Σάμο θα μείνουν κλειστά την Τρίτη, με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου, ενώ κλειστά θα είναι την Τρίτη και τα σχολεία του Δήμου Αμαρίου του νομού Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Σε ποια νοσοκομεία υπάρχει πρόβλημα εξαιτίας της κακοκαιρίας

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Έως την Τετάρτη τα φαινόμενα – Εκτίμηση για έως 60 εκατοστά χιόνι στα ορεινά της Αττικής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter