Κακοκαιρία «Π»: Κινδύνευσε οδηγός στο Ρίο, εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα – Βίντεο ντοκουμέντο

Κακοκαιρία «Π»: Κινδύνευσε οδηγός στο Ρίο, εγκλωβίστηκε κάτω από γέφυρα – Βίντεο ντοκουμέντο

Στιγμές τρόμου έζησε οδηγός στο Ρίο, όταν εγκλωβίστηκε κάτω από πλημμυρισμένη γέφυρα το πρωί της Πέμπτης, ενώ στην περιοχή μαίνονταν ισχυρές καταιγίδες.

Ο δρόμος κάτω από τη γέφυρα πλημμύρισε μέσα σε μόλις δέκα λεπτά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί η άτυχη οδηγός. Σύμφωνα με το tempo24.news, οδηγός οχήματος που βρισκόταν κοντά της σταμάτησε και κατάφερε να απεγκλωβίσει τη γυναίκα, ενώ η στάθμη του νερού έφτανε στο ύψος των παραθύρων.

Η εγκλωβισμένη βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

 

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Αχαΐα

Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην Αχαΐα. Λόγω της κακοκαιρίας διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Πατρών στο 161ο χλμ (Ελαιώνας) στο ρεύμα προς Αθήνα. Επίσης διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Πατρών. Παράλληλα, στην περιοχή Μετόχι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων διενεργήθηκαν εκτροπές κυκλοφορίας.

Ακυρώσεις δρομολογίων από τη Hellenic Train

Σε ανακοινώσεις σχετικά με τα δρομολόγια στην περιοχή της Πάτρας προχώρησε η Hellenic Train. Σύμφωνα με την ενημέρωση της εταιρείας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και με εντολή του διαχειριστή υποδομής, τα δρομολόγια 1330 & 1331 (Διακοπτό-Καλάβρυτα -Διακοπτό) ακυρώνονται.

Επίσης λόγω της έντονης βροχόπτωσης και συγκέντρωσης υδάτων στη γραμμή, τα δρομολόγια 11306 & 11307 καταργήθηκαν μερικώς στο τμήμα Πάτρα – Άγιος Ανδρέας.

Χαλάζι, αέρας και πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Πάτρα

Σύμφωνα το pelop.gr, η οδός Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα έγινε «λίμνη» με τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει επικίνδυνα και να φτάνει μέχρι τις εισόδους καταστημάτων. Ανάλογη η κατάσταση και σε άλλους δρόμους.

Την ίδια ώρα, νερά μπήκαν στο εσωτερικό του ΚΕΠ του Δήμου Πατρέων, πλημμυρίζοντας τον χώρο. Οι έντονες βροχοπτώσεις συνοδεύτηκαν από χαλάζι και πολλά μποφόρ, ενώ απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για τους οδηγούς λόγω μειωμένης ορατότητας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter