Κάλυψη στην κυβέρνηση για τον συνωστισμό στα ΜΜΜ από τον Τσιόδρα

Κάλυψη στην κυβέρνηση για τον συνωστισμό στα ΜΜΜ από τον Τσιόδρα

«Είναι αδύνατον να επενδύσουμε σε περισσότερη και μεγαλύτερη άνεση στα Μέσα Μεταφοράς», σημείωσε ο επικεφαλής της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας επανεμφανίστηκε στις ενημερώσεις του υπουργείο Υγείας την ημέρα όπου ανακοινώθηκε νέο ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού (1259) και κατά τη διάρκεια τοποθέτησή του δεν δίστασε να αναφερθεί στα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρούνται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος παραδέχθηκε ότι οι συνθήκες στα ΜΜΜ της Αττικής είναι ασφυκτικές, ωστόσο, όπως τόνισε «Είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή να επενδύσουμε σε περισσότερη και μεγαλύτερη άνεση στα μέσα μεταφοράς», συνιστώντας στους πολίτες να… αποφεύγουν τον συνωστισμό. 

Θέση για τη συγκεκριμένη δήλωση πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω κοινής δήλωσης των Νίκου Παππά και Χρήστου Γιαννούλη: 

«Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να αυξηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η δήλωση αυτή είναι απολύτως ανακριβής. 170 λεωφορεία και 100 τρόλεϊ μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο με μικρές μόνο επιδιορθώσεις και ανταλλακτικά και την τοποθέτηση οδηγών από το νυν προσωπικό.

Η κυβέρνηση έχει αδρανήσει προκλητικά και ο κ. Τσιόδρας επιλέγει να καλύψει αυτή την αδράνεια. Δυστυχώς», σημείωσε χαρακτηριστικά στην κοινή δήλωση ο τομεάρχης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών.

Πηγή video: Αυγή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter