Καμμένος για Γιούνκερ: Με μπέρδεψε με τον Άδωνη και τον Βορίδη

Καμμένος για Γιούνκερ: Με μπέρδεψε με τον Άδωνη και τον Βορίδη

Απάντηση στη δήλωση του προέδρου της Κομισιον, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην οποία επισήμανε ότι έχει συνεργαστεί και με τον «τον ακροδεξιό εταίρο του κυρίου Τσίπρα», έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Εγώ ήμουν επί χρόνια στο Λαϊκό Κόμμα, συνεργάστηκε τότε με τον κύριο Γιούνκερ και εν συνεχεία για το Λαϊκό Κόμμα έγινα από ΕΑΜοβούλγαρος μέχρι ακραίος κομμουνιστής και έφταναν στο σημείο να με ονομάσουν και άνθρωπο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς», τόνισε ο Π. Καμμένος στον Real FM ο οποίος χαριτολογώντας είπε ότι «ο κ. Γιούνκερ μπορεί να με μπέρδεψε με τον κύριο Γεωργιάδη και τον κύριο Βορίδη».

Η δήλωση των ΑΝΕΛ

«Οι εκλεκτικές σχέσεις του κ. Γιούνκερ με την αυστριακή και νεοναζιστική ακροδεξιά δεν κρύβονται, όσο και αν προσπαθεί να βρει ανυπόστατες και σαθρές δικαιολογίες. Είναι κακοήθεια εκ μέρους του Προέδρου της Κομισιόν να εξισώνει το νεοναζιστικό κόμμα της Αυστρίας με το κεντρώο και πατριωτικό κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναζητώντας άλλοθι για να δικαιολογήσει τη στάση του» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, καταλήγοντας «και είναι δυστυχώς προφανέστατο ποιοι πολιτικοί ενισχύουν με τη στάση τους την ακροδεξιά στην Ευρώπη. Και μετά χύνουν κροκοδείλια δάκρυα…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter