Καμμένος: «Ούτε συνάντηση, ούτε συνέντευξη»

Κατηγορηματικός ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κ.Ο., θέτοντας ως ρυθμιστή για τις όποιες εξελίξεις την ολοκλήρωση της Συνταγματικής Αναθεώρησης στη γείτονα.

«Ούτε συνάντηση μπορώ να κάνω ούτε συνέντευξη» δήλωσε εξερχόμενος από τα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Βουλή, υπονοώντας ότι δε θα γίνει και η συνέντευξή του που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στο Star,  και πρόσθεσε ότι πρώτα πρέπει να ολοκληρωθούν οι ψηφοφορίες στα Σκόπια. Σημείωσε δε ότι κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα με τις τροπολογίες που κατατίθενται στη Βουλή των Σκοπίων.

Κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. ο κ. Καμμένος ζήτησε από τους υπουργούς του να αποσυρθούν από την κυβέρνηση, πράγμα που οι δεύτεροι αρνήθηκαν.

Από την πλευρά τους, πηγές του Μαξίμου, σχολιάζοντας νωρίτερα σιβυλλικά τα όσα είχε πει ο Πάνος Καμμένος, είπαν στο documentonews.gr, ότι «αυτή τη στιγμή που μιλάμε συνάντηση δεν υπάρχει».

Ο κ. Καμμένος διέψευσε και τα δημοσιεύματα που περιείχαν διαρροές περί αιτημάτων δικών του προς τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν δηλώσεις για όσα γράφονται.

Ως προς την πληροφορία ότι ζήτησε εξουσιοδότηση για να άρει την εμπιστοσύνη των ΑΝΕΛ προς την κυβέρνηση, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το σενάριο αυτό κρίνεται ως ανακριβές, καθώς ουδέποτε διατυπώθηκε κατά τη συνεδρίαση η λέξη «εξουσιοδότηση».

Ωστόσο, ο Π. Καμμένος φέρεται να είπε ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης αλλά δεν θέλει να ρίξει και την κυβέρνηση.

Κατενάτσιο από τον Κόκκαλη

Κατά τις ίδιες πηγές, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Β. Κόκκαλης, ο οποίος θεωρείται το πρόσωπο των ημερών, φέρεται να κλειστά τα χαρτιά του παίζοντας καθυστερήσεις ως προς την τελική στάση που θα κρατήσει για το ενδεχόμενο παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να παρευρεθούν σε νέα συνεδρίας της Κ.Ο. οι Μ. Χρυσοβελώνη, Τ. Κουίκ και Ελ. Κουντουρά, επισημαίνοντας παράλληλα το στρατηγικό αδιέξοδο του κόμματος για το οποίο ευθύνη έχουν όλοι και κυρίως ο πρόεδρος, Π. Καμμένος

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.