Καναδάς: Στο Μόντρεαλ ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας (Video)

Καναδάς: Στο Μόντρεαλ ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας (Video)

Ξεκίνησε σήμερα την περιοδεία του σε Καναδά και ΗΠΑ ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επικεφαλής αντιπροσωπείας και ενόψει των Ευρωεκλογών.

«Με μεγάλη χαρά, ξεκινάμε σήμερα από το Μόντρεαλ του Καναδά την επίσκεψή μας στην ελληνική ομογένεια της Βόρειας Αμερικής. Ερχόμαστε να συναντήσουμε φορείς, εργατικούς συλλόγους της ομογένειας αλλά και των χωρών που επισκεπτόμαστε, τις οικογένειες των μεταναστών, που ήρθαν εδώ τις προηγούμενες δεκαετίες και “ρίζωσαν”, αλλά και τα χιλιάδες νέα παιδιά, κυρίως επιστήμονες, που αναγκάστηκαν να φύγουν από τη χώρα την τελευταία δεκαετία. Αυτός ο “κόσμος” βρίσκεται στο επίκεντρο του δικού μας ενδιαφέροντος και των επαφών μας και όχι τα διάφορα λόμπι του εξωτερικού» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και κατέληξε:

«Φυσικά, καλούμε όλους τους Έλληνες απόδημους να αξιοποιήσουν την επιστολική ψήφο, που, όπως αποφάσισε η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι η μόνη τους επιλογή για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις εκλογές. Να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, να το πάνε ακόμα πιο ψηλά από το 12% που έφτασε στις κάλπες του εξωτερικού στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές»

Το πρόγραμμα της επίσκεψης της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, επισκέπτεται τον Καναδά και τις ΗΠΑ από σήμερα, 22 Απριλίου έως τις 27 Απριλίου. Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετέχουν επίσης ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Κώστας Γουλιάμος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Σήμερα, 22 Απριλίου, στο Μόντρεαλ, θα συναντηθεί με το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, με το ΔΣ του Εργατικού Συλλόγου Ελλήνων του Κεμπέκ και στις 19.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Μόντρεαλ.

Την Τρίτη 23 Απριλίου, στο Τορόντο, θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του ΚΚ Καναδά με επικεφαλής την γγ του ΚΚ Καναδά Liz Rowley.

Την Τετάρτη 24 Απριλίου ο κ. Κουτσούμπας θα συναντηθεί με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Τορόντο, με το ΔΣ της ελληνικής κοινότητας στο Τορόντο και στις 19.30 θα μιλήσει στη συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ, στο Τορόντο.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη:

Παρασκευή 26 Απριλίου
Θα συναντηθεί με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων στην «Amazon».

Σάββατο 27 Απριλίου
Θα επισκεφτεί την Αστόρια και θα περιοδεύσει σε καταστήματα Ελλήνων Ομογενών, θα συναντηθεί με το ΔΣ του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού και στις 19.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ Νέας Υόρκης.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Οργή για την Μπακογιάννη – Θεωρούν ότι άνοιξε το δρόμο για το ψευδοκράτος

Γεραπετρίτης «αδειάζει» Μπακογιάννη για το Κόσοβο: Η Ελλάδα θα απέχει από το συμβούλιο υπουργών

Αμηχανία στο Μαξίμου για τη σκοτεινή πορεία Μπελέρη

Ο Μπελέρης, το ΜΑΒΗ και τα Καλάσνικοφ

Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter