«Καρφί» Αντώναρου για Μητσοτάκη: «Το οικοδόμημα υπονομεύεται πάντα πρώτα εκ των έσω»

«Καρφί» Αντώναρου για Μητσοτάκη: «Το οικοδόμημα υπονομεύεται πάντα πρώτα εκ των έσω»
Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024. (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

«Ανήμποροι να αντιληφθούν τις μετατοπίσεις» είναι -κατά τον Ευάγγελο Αντώναρο– ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν πτώση των ποσοστών της ΝΔ, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή σημειώνει ότι διαμορφώνονται νέες τάσεις στην κοινωνία, καθώς οι πολίτες «γυρνούν κλιμακωτά την πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ».

Κλείνοντας την ανάρτησή του, ο Ευάγγελος Αντώναρος δεν παρέλειψε να αφήσει και ένα «καρφί» προς τον πρωθυπουργό, γράφοντας ότι «το οικοδόμημα υπονομεύεται πάντα πρώτα εκ των έσω πριν σωριαστεί στα εξ ων συνετέθη».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις αποκαλύπτουν κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον: Διαμορφώνεται (κι ας μην έχουν πάρει ακόμη τις τελικές τους διαστάσεις) νέες τάσεις στην κοινωνία. Ο κόσμος ακούει και παρακολουθεί με συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον τις θεσεις και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τoυ Στέφανου Κασσελάκη. Ταυτόχρονα γυρνάει κλιμακωτά την πλάτη στον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία που φαίνεται να παρακολουθούν ανήμποροι να αντιληφθούν τις τεκτονικές μετατοπίσεις. Μένουν προσκολλημένοι σε αντιλήψεις του χθες και στα ψέματα που ούτε οι ίδιοι πια πιστεύουν. Το οικοδόμημα υπονομεύεται πάντα πρώτα εκ των έσω πριν σωριαστεί στα εξ ων συνετέθη.

Διαβάστε επίσης: Κύρτσος για ΝΔ: «Συνέδριο οικογενειοκρατίας, διαπλοκής, σιωπής και… συνενοχής»

Έγκλημα Τέμπη: Η εισαγγελέας Λάρισας παρέκαμψε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και βγάζει λάδι τον Τριαντόπουλο

Ποια είναι η Αντωνία Ηλία του παραδικαστικού που ήταν φυγόδικη 19 χρόνια – Η συνέντευξη στον Κώστα Βαξεβάνη το 2005

Συγκινητική ανάρτηση Κασσελάκη: «Επέστρεψα στις ρίζες μου, επιλέγω κάθε μέρα τον δρόμο της γιαγιάς Αλεξάνδρας»

Ο Αρβανίτης ξεμπροστιάζει Καρανικόλα μετά την επιχείρηση αντιστροφής της πραγματικότητας (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter