Ο Αρβανίτης ξεμπροστιάζει Καρανικόλα μετά την επιχείρηση αντιστροφής της πραγματικότητας (Video)

Ο Αρβανίτης ξεμπροστιάζει Καρανικόλα μετά την επιχείρηση αντιστροφής της πραγματικότητας (Video)

Συνέχεια στην επιχείρηση αντιστροφής της πραγματικότητας από τη ΝΔ και των επιθέσεων προς τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, με χρησιμοποίηση της ρητορικής ότι δήθεν έγραψε άρθρο ψηφίσματος του Ευρωκοινοβουλίου, που προβλέπει κόψιμο κονδυλίων της ΕΕ για την Ελλάδα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Σπύρου Καρανικόλα, υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, να παραθέσει μέσω της εκπομπής «One Talk» την κυβερνητική ρητορική σχετικά με το άρθρο 27. Αρχικά, επιχείρησε να διαβάσει τμήμα του άρθρου, έχοντας σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων, με τον Κώστα Αρβανίτη να τον προτρέπει ώστε να διαβάσει ολόκληρο το χωρίο.

«Μα λέει πουθενά να κοπούν;», απάντησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Σπύρο Καρανικόλα, όταν εκείνος μιλούσε περί δήθεν περικοπών στην υγεία και την παιδεία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο Κώστας Αρβανίτης είχε καταστήσει σαφή τα εξής, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο: Παύλο Μαρινάκη: «Η δική μου συνεισφορά αφορά στο άρθρο 27, το οποίο ορίζει πως οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει επουδενί να στερηθούν ευρωπαϊκά κονδύλια ή άλλη στήριξη, ως αποτέλεσμα των καταδικασθεισών από το ευρωκοινοβούλιο πολιτικών, υπεύθυνη για τις οποίες είναι μονάχα η κυβέρνηση την οποία προσπαθεί να υπερασπιστεί».

Διαβάστε επίσης:

Αρβανίτης σε Μαρινάκη: «Εκτός από ένοχοι και ψεύτες είστε και αδιάβαστοι!»

Σακελλαροπούλου: Βαριά κουβέντα να πω ότι είμαι περήφανη για τη Δικαιοσύνη (Video)

Euroleague: Τι χρειάζονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για το πλεονέκτημα έδρας – Τα σενάρια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter