«Καρφί» Αχτσιόγλου σε Μαραβέγια: Δεν ασχολούμαι με τα ψεύδη ενός βουλευτή που κερδοσκοπεί

«Καρφί» Αχτσιόγλου σε Μαραβέγια: Δεν ασχολούμαι με τα ψεύδη ενός βουλευτή που κερδοσκοπεί

Δεν χαρίστηκε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μαραβέγια, η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου, από το βήμα της Βουλής, θυμίζοντας στον «γαλάζιο» βουλευτή ότι κερδοσκοπούσε, χρηματοδοτώντας ουσιαστικά τον εαυτό του μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου. Υπενθυμίζεται πως το documentonews.gr είχε αποκαλύψει προ μηνών τη λογοκρισία που υπέστη ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά την έγκριση χρηματοδότησης για το οικογενειακό Project Μαραβέγια.

Δεν θα ασχοληθώ με τα ατελείωτα ψεύδη του προηγούμενου ομιλητή που έχει εκτεθεί εξάλλου δημόσια για την τακτική του και τις προσωπικές του επιλογές να κερδοσκοπεί ενώ έχει το αξίωμα του βουλευτή και τον έχει τιμήσει με αυτό ο ελληνικός λαός» σημείωσε η Έφη Αχτσίγλου στην αρχή της ομιλίας στο πλαίσιο της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Είχε προηγηθεί η άκρως προκλητική ομιλία του βουλευτή της ΝΔ, όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναμασήσει το γνωστό αφήγημα της κυβερνητικής παράταξης περί «σκευωρίας» για τις υποκλοπές, καταφεύγοντας παράλληλα στη γνωστή απόπειρα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας αναφορικά με το Ειδικό Δικαστήριο του Νίκου Παππά και το σκάνδαλο Novartis.

Διαβάστε επίσης:

Ζητά και τα ρέστα ο Μαραβέγιας: «Ο Πολάκης είναι άσχετος και αδαής»

Αποκάλυψη: Ο Μαραβέγιας έκλεισε αγορά κλινικής για 1,3 εκατ. ευρώ

Νέες αποκαλύψεις: Όσα δεν λέει ο Μαραβέγιας – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter