«Καρφί» Ραγκούση για ΚΙΝΑΛ: Εκπροσωπείτε τη διαπλοκή Μαρινάκη – Μητσοτάκη

«Καρφί» Ραγκούση για ΚΙΝΑΛ: Εκπροσωπείτε τη διαπλοκή Μαρινάκη – Μητσοτάκη

Αιχμηρή απάντηση επιφύλασσε ο Γιάννης Ραγκούσης στον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ που υποστήριξε πως «εκτελεί συμβόλαιο κατά της παράταξης που τον ανέδειξε και στην οποία οφείλει τα πάντα, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης Πετσίτη».

Η δήλωση δεν έμεινε αναπάντητη και ο κ. Ραγκούσης, με ανάρτησή του στο Facebook, επιτίθεται στο ΚΙΝΑΛ: «Την παράταξη που με ανέδειξε, δεν την εκπροσωπείτε εσείς που εκφράζετε το 12% των 3.000.000 ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ του 2009. Εσείς εκπροσωπείτε την παρασιτική διαπλοκή Μαρινάκη-Μητσοτάκη, αμαυρώνοντας την παράταξη που με ανέδειξε».

Δείτε επίσης: Τι (κάνει πως) δεν καταλαβαίνει το ΚΙΝΑΛ!

Τι είχε πει ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ

Ότι εκτελεί συμβόλαιο κατά της παράταξης που τον ανέδειξε κατηγόρησε τον Γιάννη Ραγκούση ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Ειδικότερα, «ο κ. Ραγκούσης εκτελεί συμβόλαιο κατά της παράταξης που τον ανέδειξε και στην οποία οφείλει τα πάντα, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης Πετσίτη.

Γιατί – πέραν των άλλων – ίσως αυτό τον βοηθάει να διαχειρισθεί ψυχολογικά την επίδοσή του και τη θέση που τον κατέταξαν οι προοδευτικοί πολίτες στις εκλογές για την Κεντροαριστερά το Νοέμβριο του ’17», σημείωνει στη δήλωσή του ο Π. Χρηστίδης. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter