Καρολάιν Κράουτς: «Η Λυδία ξέρει ότι η μητέρα της πέθανε, όχι ότι τη σκότωσε ο πατέρας της»

Καρολάιν Κράουτς: «Η Λυδία ξέρει ότι η μητέρα της πέθανε, όχι ότι τη σκότωσε ο πατέρας της»

Ήταν ξημερώματα Τρίτης 11 Μαΐου του 2021 όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφονούσε τη 19χρονη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η δολοφονία της, συγκλόνισε το πανελλήνιο ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπαιζε για μέρες θέατρο σε αστυνομικούς και σε τηλεοπτικές κάμερες προσπαθώντας να πείσει ότι το έγκλημα ήταν αποτέλεσμα αιματηρής ληστείας στο σπίτι τους.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο παππούς της μικρής Λυδίας και πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ, μίλησε στη Daily Mail για την καθημερινότητα της 5χρονης.

Η Λυδία ζει στις Φιλιππίνες με τη γιαγιά της στην οποία, όπως λέει ο παππούς της, «προσκολλήθηκε το διάστημα μετά τη δολοφονία της μητέρας της»

Όπως μεταφέρει στη βρετανική εφημερίδα, αυτό που ξέρει το κορίτσι είναι ότι κατάγεται από την Ελλάδα και ότι η μητέρα της έχει πεθάνει. «Δεν ξέρει ακριβώς τι σημαίνει αυτό και το αποδέχεται χωρίς σχόλια» λέει ο παππούς της Λυδίας.

Ο ίδιος αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι μέχρι σήμερα το κορίτσι αγνοεί ότι ήταν ο πατέρας της που σκότωσε τη μητέρα της. «Κάποια στιγμή στο μέλλον θα πρέπει να της πούμε την αλήθεια για τον θάνατο της μητέρας της και τον ρόλο του πατέρα της σε αυτόν. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να φανταστώ πώς μπορεί να γίνει αυτό εκτός από πολύ αργά και με τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθησία» αναφέρει.

«Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι δεν θα συναντήσει ποτέ τον πατέρα της. Και αυτό θα το διασφαλίσω εγώ. Θα πρέπει (σ.σ. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος) να παραμείνει στη φυλακή για 24 χρόνια πριν να μπορέσει να υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης αλλά ελπίζω να σαπίσει στο κελί».

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Ισόβια και 11 χρόνια στον Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά – Ασύλληπτοι ισχυρισμοί του γυναικοκτόνου: «Η Καρολάιν με χτυπούσε με μπουνιές και κλωτσιές»

Γλυκά Νερά: Προκλητικός και… συγκινημένος ο Αναγνωστόπουλος: «Τι συγγνώμη; Σημασία έχει ότι δεν θα ξαναδώ την Καρολάιν»

Documento Newsletter