Κασσελάκης από το «Γεννηματάς»: Είμαστε με το ΕΣΥ και τους εργαζόμενους (Video)

Κασσελάκης από το «Γεννηματάς»: Είμαστε με το ΕΣΥ και τους εργαζόμενους (Video)

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσοκομείου και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους στους χώρους του νοσοκομείου, καθώς και με συγγενείς ασθενών.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δήλωσε: «Χωρίς αστερίσκους, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, είμαστε με το ΕΣΥ, με τους εργαζόμενους, έτσι ώστε να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας, τις απολαβές που τους αξίζουν και επιτέλους για να στελεχωθεί το ΕΣΥ όπως πρέπει. Επιτέλους, η κυβέρνηση να κάνει τις προκηρύξεις που χρειάζονται. Επίσης, από τον νόμο που συζητάμε τώρα, να βγάλει τον έλεγχο του υπουργού από τη διοίκηση των νοσοκομείων.»

Όπως γράφει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο «Χ»:

«Αν μένει όρθιο το σύστημα Υγείας είναι χάρη στην υπερπροσπάθεια των ηρώων της καθημερινότητας – του υποαμειβόμενου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Είναι ανάγκη να πληρωθούν οι κενές θέσεις.
Είναι ανάγκη να δοθούν μισθοί αξιοπρέπειας.
Είναι ανάγκη να φύγουν τα κόμματα από τις διοικήσεις των νοσοκομείων – το ΑΣΕΠ θα αναλάβει τον ρόλο που του πρέπει.

Είπα στους εργαζόμενους ότι είμαι 1000% δίπλα τους. Δεν είναι σχήμα λόγου. Να γνωρίζουν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο πλευρό τους.»

Διαβάστε επίσης: Τι ρώτησε μια κυρία τον Στέφανο Κασσελάκη κατά την επίσκεψή του στο «Γ. Γεννηματάς»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter