Κασσελάκης από Προεδρικό Μέγαρο: Εποικοδομητική συζήτηση, θα την καλλιεργήσουμε

Κασσελάκης από Προεδρικό Μέγαρο: Εποικοδομητική συζήτηση, θα την καλλιεργήσουμε

Εποικοδομητική χαρακτήρισε ο Στέφανος Κασσελάκης, τη συζήτηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αναφέρθηκε σε θέματα ομογένειας και αποδήμων, όσα είδε στην περιοδεία που πραγματοποίησε στις πληγείσες περιοχές στη Θεσσαλία, αλλά και το επικείμενο ταξίδι του στην Κύπρο.

«Είχαμε μία εκτενή συζήτηση σε εξαιρετικά θερμό κλίμα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μιλήσαμε για συναινέσεις αλλά ανέφερα θέματα ομογένειας και αποδήμων, όσα είδα στην περιοδεία μου. Ήταν μία εποικοδομητική συζήτηση, θα την καλλιεργήσουμε τα επόμενα χρόνια», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης σε Σακελλαροπούλου: «Ό,τι μπορούμε να κάνουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση, θα το κάνουμε» (Video)

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφερθεί στην περιοδεία που πραγματοποίησε τη Δευτέρα στη Θεσσαλία. «Τα είδα και χθες δια ζώσης τα προβλήματα. Έχουμε πολλούς συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη από άμεση αρωγή από την Πολιτεία στις περιοχές που έχουν υποστεί τις πλημμύρες και τις φυσικές καταστροφές. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε από μεριά μας, ως αξιωματική αντιπολίτευση, θα το κάνουμε», τόνισε απευθυνόμενος στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter