Κασσελάκης: Επιτρέπουμε στον φασισμό να καλλιεργείται – Ο καθένας πρέπει να μπορεί να διεκδικήσει την ευτυχία του (Video)

Κασσελάκης: Επιτρέπουμε στον φασισμό να καλλιεργείται – Ο καθένας πρέπει να μπορεί να διεκδικήσει την ευτυχία του (Video)

«Δεν είμαστε φασιστικό κράτος, αλλά επιτρέπουμε στον φασισμό να καλλιεργείται, με την ατομική ευθύνη, με τις ιδιωτικοποιήσεις παντού και χωρίς προοδευτικό κόσμο στην εξουσία» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε περαστικό που τον χαιρέτησε σε δρόμο της Θεσσαλονίκης.

«Όλος ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι η Θεσσαλονίκη δεν είναι αυτό το οποίο έγινε εδώ πέρα το Σάββατο ή χθες το βράδυ» είχε δηλώσει νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη.

«Πρέπει ο κόσμος γενικά να καταλάβει ότι ο κάθε Έλληνας, η κάθε Ελληνίδα πρέπει να έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει την ευτυχία του, την ευτυχία της και όχι σε βάρος της ευτυχίας του άλλου. Δεν είναι θέμα τι κάνει κανείς στο υπνοδωμάτιό του. Είναι θέμα το πώς γεννιέσαι και είσαι ευτυχισμένος στη χώρα σου, στην πόλη σου, χωρίς να αναγκαστείς να πηγαίνεις στην Αθήνα ή στο εξωτερικό για να μπορείς να ζήσεις τη ζωή σου. Αυτό αφορά σε όλους τους Έλληνες, σε όλες τις Ελληνίδες» επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης, στον απόηχο των θλιβερών περιστατικών του Σαββάτου, όπου 21 άτομα επιτέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους σε δύο περαστικούς εξαιτίας της εμφάνισής τους και του σεξουαλικού προσανατολισμού τους…

Χθες το βράδυ κουκουλοφόροι επιτέθηκαν φραστικά στον Στέφανο Κασσελάκη και χτύπησαν αστυνομικό έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον».

Για το περιστατικό η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε σήμερα παραγγελία στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης: Επιτρέπουμε στον φασισμό να καλλιεργείται – Ο καθένας πρέπει να μπορεί να διεκδικήσει την ευτυχία του (Video)

Συνάντηση Κασσελάκη-Αγγελούδη: Η Θεσσαλονίκη δεν είναι τα επεισόδια που έγιναν το Σάββατο ή χθες το βράδυ

Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση κατά Κασσελάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter