Κασσελάκης για μέτρα κατά της οπαδικής βίας: «Η κυβέρνηση στρέφεται εναντίον όλων των φιλάθλων»

Κασσελάκης για μέτρα κατά της οπαδικής βίας: «Η κυβέρνηση στρέφεται εναντίον όλων των φιλάθλων»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άσκησε αιχμηρή κριτική στις ανακοινώσεις του Μαξίμου για τα μέτρα αντιμετωπίσης της οπαδικής βίας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η διεξαγωγή των αγώνων της Super League 1 κεκλεισμένων των θυρών για τους επόμενους 2 μήνες.

Δείτε επίσης: Ανακοινώνει… ξανά μέτρα κατά της οπαδικής βίας η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση «κάνει ό,τι κάνει πάντα» και συνεχίζει λέγοντας «Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη βία στα γήπεδα; Στρέφεται κατά όλων των φιλάθλων. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή; Στρέφεται κατά όλων των ελεύθερων επαγγελματιών. Τιμωρητική πολιτική παντού, χωρίς στόχευση και αποτέλεσμα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα υπόλοιπα μέτρα που ανακοινώθηκαν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «ήταν αυτά που προτείναμε το Σάββατο και παρουσίασα σήμερα το πρωί σε βίντεο. Είναι τα αυτονόητα, το ζήτημα όμως είναι επιτέλους να εφαρμοστούν».

Δείτε επίσης: Κασσελάκης: Τέσσερα αναγκαία μέτρα για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα (Video)

«Γιατί και άλλες φορές η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξήγγειλε μέτρα, και έκτοτε είχαμε τη δολοφονία ενός φιλάθλου πριν από λίγους μήνες και έναν αστυνομικό που τώρα παλεύει για τη ζωή του. Το κλειδί για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας είναι ένα: πολιτική βούληση» υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης

Ολόκληρη η ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Η κυβέρνηση αποφάσισε να γίνονται αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες, κάνοντας ό,τι κάνει πάντα.

Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη βία στα γήπεδα; Στρέφεται κατά όλων των φιλάθλων.

Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή; Στρέφεται κατά όλων των ελεύθερων επαγγελματιών.
Τιμωρητική πολιτική παντού, χωρίς στόχευση και αποτέλεσμα.

Τα υπόλοιπα μέτρα που ανακοινώθηκαν, ήταν αυτά που προτείναμε το Σάββατο και παρουσίασα σήμερα το πρωί σε βίντεο. Είναι τα αυτονόητα, το ζήτημα όμως είναι επιτέλους να εφαρμοστούν.

Γιατί και άλλες φορές η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξήγγειλε μέτρα, και έκτοτε είχαμε τη δολοφονία ενός φιλάθλου πριν από λίγους μήνες και έναν αστυνομικό που τώρα παλεύει για τη ζωή του.

Το κλειδί για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας είναι ένα: πολιτική βούληση.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter