Κασσελάκης: Ο κ. Ανδρουλάκης να κάνει μήνυση στον κ. Μητσοτάκη και στην ΕΥΠ για τις υποκλοπές (Video)

Κασσελάκης: Ο κ. Ανδρουλάκης να κάνει μήνυση στον κ. Μητσοτάκη και στην ΕΥΠ για τις υποκλοπές (Video)

Την ανεξαρτησία του ΣΥΡΙΖΑ από τη διαπλοκή υπογράμμισε χθες -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην ΕΡΤ και στον Γιώργο Κουβαρά από το Αγρίνιο, σημειώνοντας μάλιστα πως «θα λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη».

Πρόσθεσε μάλιστα πως «το μόνο που δεν καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πως ήταν διαπλεκόμενη κυβέρνηση» για να συμπληρώσει «Πιστέψτε με πως η ΝΔ θα είχε βγάλει 15 χιλ σκάνδαλα. Ένα θετικό που το έχει παραδεχθεί όλος ο λαός».

Στην ίδια συνέντευξη ο Στέφανος Κασσελάκης έριξε το γάντι για μία ακόμη φορά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη καλώντας τον να κάνει μήνυση στον κ. Μητσοτάκη και στην ΕΥΠ για τις υποκλοπές.

Παράλληλα αποκάλυψε στοιχεία της συζήτησής του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη συνάντησή του στο γραφείο του στη βουλή:

«Η έρευνα για ΕΥΠ και Predator είναι μια έρευνα η οποία ίσως να καταλήξει κάπου, ίσως να μην καταλήξει κάπου στο κράτος στο οποίο ζούμε. Και θα ήθελα να σας πω πάνω σε αυτό, όπως έχω πει και στον κύριο Μητσοτάκη τον ίδιο, ότι έχει δικαίωμα από τον νόμο να προβεί σε άρση του απορρήτου των στελεχών της ΕΥΠ που ήταν υπό τη δικιά του εποπτεία, ήταν ο πολιτικός προϊστάμενός τους. Μου είπε στο γραφείο του στη Βουλή, μου είπε ότι δε θέλει να εμπλακεί στη Δικαιοσύνη. Του λέω δεν πρόκειται για εμπλοκή, πρόκειται για απεμπλοκή και ότι λες προχώρα δικαιοσύνη στο έργο σου. Κι επίσης καλό θα ήταν και ο κ. Ανδρουλάκης να έκανε μήνυση εναντίον του κυρίου Μητσοτάκη και των διοικητών της ΕΥΠ από τη στιγμή που ξέρει ότι τον παρακολουθούσανε. Να μάθουμε κι από εκεί τι γίνεται»

Όταν μάλιστα ο Γιώργος Κουβαράς τον ρώτησε αν το έχει πει στον κ. Ανδρουλάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε καταφατικά.
«Και τι σας έχει απαντήσει;» τον ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Κουβαράς.

«Ρωτήστε τον ίδιο» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Άραγε θα τον ρωτήσει ο κ. Κουβαράς;

Όλη η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη ΕΔΩ  

Διαβάστε επίσης:

Στην Αμφιλοχία ο Στέφανος Κασσελάκης – «Ρωτήστε τους άλλους γιατί δεν έρχονται» (Video)

Κασσελάκης στη ΛΑΡΚΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων – «Ζείτε την απαξίωση, δεν τη δικαιούστε» (Video)

Δίνουν σε ιδιώτες ΕΚΑΒ, ΕΟΠΥΥ και το μάνατζμεντ των νοσοκομείων

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter