Κασσελάκης: Όποιος υπονομεύσει το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος

Κασσελάκης: Όποιος υπονομεύσει το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι «όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος», σε δήλωσή του μέσω των social media μετά τη συνεδρίαση με το προεδρείο της Κ.Ο για τη σύνθεση των νέων τομεαρχών.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το προεδρείο της Κ.Ο – Ανακοινώνονται οι τομεάρχες

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι οι νέοι τομεάρχες θα ανακοινωθούν το απόγευμα της Τετάρτης. «Έχω καταβάλει κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη. Με πυξίδα το μέλλον του προοδευτικού χώρου και της Σύγχρονης Αριστεράς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Όποια ή όποιος από εσάς ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, πρέπει να γραφτεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο isyriza.gr. Εκεί χτίζεται ο νέος ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί γεννιούνται τα στελέχη της επόμενης γενιάς. Θα λογοδοτώ πάντα σε εσάς αδιαμεσολάβητα. Αρχίζοντας με την ανοιχτή εκδήλωσή μας στο Κερατσίνι αύριο το βράδυ», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη

Μετά από εισήγησή μου, σήμερα το απόγευμα το Προεδρείο της Κ.Ο. θα ανακοινώσει τους Τομεάρχες που θα υπεραμύνονται της αλήθειας στη Βουλή.
Έχω καταβάλει κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη. Με πυξίδα το μέλλον του προοδευτικού χώρου και της Σύγχρονης Αριστεράς.
Όπως έχω ήδη ανακοινώσει, η κύρια παραγωγή πολιτικής θα μεταφερθεί στα τμήματα και στην κοινωνία, με τους Τομεάρχες μας να συμμετέχουν ενεργά και στα δύο.
Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύεται και με ενθαρρύνει κάθε μέρα:
Όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος.
Και όποια ή όποιος από εσάς ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, πρέπει να γραφτεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο www.isyriza.gr . Εκεί χτίζεται ο νέος ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί γεννιούνται τα στελέχη της επόμενης γενιάς.
Θα στείλουμε φόρμα ενδιαφέροντος στα μέλη μας τις επόμενες μέρες.
Θα λογοδοτώ πάντα σε εσάς αδιαμεσολάβητα. Αρχίζοντας με την ανοιχτή εκδήλωσή μας στο Κερατσίνι αύριο το βράδυ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter