Κασσελάκης: Τρόμαξε η ΝΔ από το κάλεσμα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να παράγουν πολιτική

Κασσελάκης: Τρόμαξε η ΝΔ από το κάλεσμα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να παράγουν πολιτική

Αμεσα και αδιαμεσολάβητα απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κυβερνητικό εκπρόσωπο που νωρίτερα είχε ρωτήσει αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία».

«Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν στην παραγωγή της πολιτικής, και ρωτάει αν… αμφισβητώ τη Δημοκρατία. Η ΝΔ αμφισβητεί τη Δημοκρατία, διορίζοντας το δ.σ. της ΑΔΑΕ μαζί με τον Κ.Βελόπουλο χωρίς συννενόηση», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κασσελάκης.

Νωρίτερα ο Παύλος Μαρινάκης έδειξε εξαιρετικά ενοχλημένος από το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από τη Βουλή και άρχισε δήθεν μαθήματα κοινοβουλευτισμού, ενώ η κυβέρνηση είχε με πραξικοπηματικές πρακτικές προχωρήσει σε συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών με μια κατεπείγουσα και αντισυνταγματική αντικατάσταση μελών της ΑΔΑΕ και του ΕΣΡ, όπου σκότωσε και τα… μαθηματικά για πετύχει πλειοψηφία 3/5 που απαιτεί το Σύνταγμα.

Διαβάστε επίσης: Γαλάζια… μαθήματα κοινοβουλευτισμού στον Κασσελάκη μετά το πραξικόπημα σε ΑΔΑΕ-ΕΣΡ

Κασσελάκης από Βουλή: «Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις» (Video)

Βουλή: Και επισήμως κυβερνητικό δεκανίκι η Ελληνική Λύση – Ολοκληρώθηκε το «γαλάζιο» πραξικόπημα κατά ΑΔΑΕ, «κωλοτούμπα» από Σπαρτιάτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter