Καταγγελία από την Αγριά Βόλου: Ξεφορτώνουν τα φερτά υλικά μέσα στη θάλασσα

Καταγγελία από την Αγριά Βόλου: Ξεφορτώνουν τα φερτά υλικά μέσα στη θάλασσα

Λόγω της κακοκαιρίας Elias που χτύπησε την χώρα πολλές περιοχές του Βόλου εκπέμπουν SOS. Κάτοικος της Αγριάς Βόλου καταγγέλλει στο Documento πως πέρα από τις φυσικές καταστροφές που επιβαρύνουν ήδη την περιοχή, μεγάλη οικολογική καταστροφή προκαλούν και τα συνεργεία που επιχειρούν στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, οι δρόμοι στην περιοχή της Αγριάς έχουν καλυφθεί με μπάζα, χώματα και άλλα φερτά υλικά, καθιστώντας αδύνατη την διέλευση οχημάτων. Φορτηγά οχήματα που βρίσκονται στην περιοχή, φορτώνουν τα υλικά αυτά και τα αδειάζουν μέσα στην θάλασσα της Αγριάς.

Ο ίδιος κάτοικος, όπως μας ενημέρωσε σχετικά, μετά από ερώτηση προς τους οδηγούς των οχημάτων, έλαβε απάντηση πως την εντολή έχει δώσει η Περιφέρεια. Κατόπιν τηλεφωνήματος στο γραφείο του κ. Αγοραστού σήμερα το απόγευμα, έλαβε προφορική απάντηση πως η εντολή αυτή δεν έχει δοθεί από την Περιφέρεια.

Έντονη παραμένει η ανησυχία των κατοίκων της Αγριάς για τις μεγάλες καταστροφές που επέφερε η κακοκαιρία αλλά και για τον τρόπο που έχει επιλεγεί για την αντιμετώπιση της απομάκρυνσης όλου αυτού του όγκου των υλικών της καταστροφής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter