Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του κοσμηματοπώλη (Photo)

Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί του κοσμηματοπώλη (Photo)

Αμφισβητεί ο κοσμηματοπώλης, δια του συνηγόρου του, το πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Και με μια γραπτή δήλωση, επισημαίνει κάποια πράγματα.

Διαβάστε ακόμη: Δικηγόρος κοσμηματοπώλη: Μη παραδεκτό επιστημονικά το πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Ανάμεσα σε αυτά είναι ότι δεν έγινε πλήρης τοξικολογικός έλεγχος, άρα αμφισβητεί ακόμα και σήμερα ότι οι Ζακ ήταν «καθαρός». Και προς επίρρωσιν του ισχυρισμού αυτού σημειώνει, ότι μεταξύ άλλων δεν έχει διενεργηθεί (περιέργως) έλεγχος για τετραϋδροκαναβινόλη και (ανεπιτρέπτως) δεν έχουν μετρηθεί στο αίμα τα επίπεδα της ευρύτατα διαδεδομένης ψυχοδραστικής ουσίας α-pvp (α-πυρριδινοφεντιοφενόνη) με συνέπεια ο έλεγχος να είναι ατελής.

Διαβάστε ακόμη: Ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από τα χτυπήματα η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου – Δείτε το πόρισμα (Photos)

Ας ρίξει μια καλύτερη ματιά στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, όπου στις κατηγορίες τοξικών ενώσεων που αναζητήθηκαν και βρέθηκε αρνητικός, πρώτα – πρώτα αναφέρονται “κανναβινόλες” όπου μέσα στην παρένθεση παρατίθενται τα συστατικά της ουσίας ανάμεσα στα οποία είναι και η τετραϋδροκαναβινόλη.

Ιδού και η απόδειξη :

Όσο για τον ισχυρισμό ότι η στρεσογόνος κατάσταση προϋπήρχε του χρόνου του επεισοδίου, οπότε αφού ο Ζακ είχε στρες και πριν την αποτρόπαια επίθεση σε βάρος του δεν φταίει αυτή για το καρδιακό επεισόδιο, κάθε σχόλιο είναι περιττό. 

Διαβάστε ακόμη: Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου – Δείτε το πόρισμα (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter