Καταθέτει ως μάρτυρας ο Αριστείδης Φλώρος για τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού

Καταθέτει ως μάρτυρας ο Αριστείδης Φλώρος για τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού

Στον ειδικό εφέτη ανακριτή που χειρίζεται τη μεγάλη δικογραφία για τα «έργα και τις ημέρες» της αποκαλούμενης ως μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού, προσήχθη από τις φυλακές ο Αριστείδης Φλώρος της Energa.

Εξετάζεται ως μάρτυρας καθώς πρόκειται για το πρόσωπο που φέρεται να εκβιαζόταν από τον Κλόντιαν Λεκοτσάι, αρχηγό της μαφίας, προκειμένου να αποσύρουν επιβαρυντικές σε βάρος του καταθέσεις με βάση τις οποίες καταδικάστηκε πρωτοδίκως ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου, Γιώργου Αντωνόπουλου. Αυτή η βρωμερή ιστορία κρυβόταν πίσω από την δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφεριόπουλου, που ως συνήγορος του Αριστείδη Φλώρου αρνήθηκε να υποκύψει στους εκβιασμούς των κακοποιών.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος συνελήφθη χθες το βράδυ, όπως και ακόμη μια δικηγόρος, καθώς από τα στοιχεία της δικογραφίας φέρεται να προέκυπτε συνεργασία του με τον Κλόντιαν Λεκοτσάι.

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα και οι δύο δικηγόροι, ο Γιώργος Αντωνόπουλος και η Χρύσα Κιουρτσάκη, που συνελήφθησαν χθες μετά από εντάλματα που είχε εκδώσει σε βάρος τους ο ανακριτής.

Στο μεταξύ η έρευνα συνεχίζεται και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών ή ακόμα και ωρών, να συλληφθούν και άλλα πρόσωπα για εμπλοκή στους εκβιασμούς.

Υπενθυμίζεται ότι από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες των κρατούμενων μελών του κυκλώματος προκύπτει και η εμπλοκή στην υπόθεση εκβιασμού σε βάρος του Αριστείδη Φλώρου και άλλων πασίγνωστων δικηγόρων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter