Κατερίνα Γώγου: Το Γαμώτο που Δεν «Έζησα» του Ανδρέα Ζαφείρη στο Θέατρο 2510

Κατερίνα Γώγου: Το Γαμώτο που Δεν «Έζησα» του Ανδρέα Ζαφείρη στο Θέατρο 2510

O Θίασος του 2510, παρουσιάζει το έργο του Ανδρέα Ζαφείρη «Κατερίνα Γώγου: το Γαμώτο που Δεν  Έζησα», βασισμένο στη ζωή, το έργο αλλά και την πυκνή, σε ιστορικό χρόνο, περίοδο που έζησε η πιο σημαντική δημιουργός της νεοελληνικής λογοτεχνίας.

Η άγρια μοναδικότητα των στίχων της, η εκπληκτική της ενσυναίσθηση για τη σύγχρονη ζωή στο αστικό τοπίο, η έμπρακτη αγάπη της για το διαφορετικό, το περιθώριο, τους κολασμένους, η αυτοκαταστροφική της διαδρομή ως αντικαθρέφτισμα μιας ολόκληρης κοινωνίας την τοποθέτησαν κορυφαία του Χορού στην «Αγία Τριάδα των Εξαρχείων», (Σιδηρόπουλος, Άσιμος, Γώγου), αλλά και ισότιμη των Ελύτη, Ρίτσου και Σεφέρη σε αναγνωσιμότητα.

Στο έργο πρωταγωνιστούν τρεις σπουδαίοι ηθοποιοί: η Έλενα Αϊβαλιώτου, η Χαρά Νικολάου και ο Χάρης Γεωργιάδης, μετατρέποντας, μοναδικά, τον εύθραυστο ψυχισμό της Γώγου σε μια θεατρική εικόνα- ξυράφι, βγαλμένη από τους πίνακες του Hieronymus Bosch, τα φτερά του Antoine de Saint-Exupery και τις σελίδες του Antonin Artaud.

Η παράσταση ανέβηκε στο Χώρο 2510, Θεμιστοκλέους 52, στα Εξάρχεια, από τον Οκτώβριο έως και τον Μάρτιο. Συνεχίζοντας δυναμικά από τις 4 Μαΐου,θέτοντας υποψηφιότητα να αποτελέσει μια από τις πιο δυναμικές της σεζόν, επιστρέφει για οχτώ παραστάσεις.

Παίζουν οι: Έλενα Αϊβαλιώτου, Χαρά Νικολάου, Χάρης Γεωργιάδης

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζαφείρης

Υπ. Επικοινωνίας: Ελευθερία Σακαρέλη

Ημ/νίες Παραστάσεων: Από 4 Μαΐου έως 22 Ιουνίου κάθε Τετάρτη: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 10€, Φοιτητικό – Ανέργων – ΑΜΕΑ 5€

Για κρατήσεις θέσεων: 6975535197, 6974150386, 6942962965

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter