Καθηγητής βιολογίας συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας και στα δικαστήρια… τραγουδούσε Ξυλούρη (Video)

Καθηγητής βιολογίας συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας και στα δικαστήρια… τραγουδούσε Ξυλούρη (Video)

Στα δικαστήρια Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης καθηγητής Βιολογίας σε Λύκειο της πόλης, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη ημέρα για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος 16χρονης μαθήτριας.

Ο καθηγητής αρνήθηκε τις κατηγορίες και κατήγγειλε… συκοφαντική δυσφήμιση. Στους δημοσιογράφους είπε ότι πήγε ο ίδιος στο τμήμα για καταγγελία και τελικά συνελήφθη, ενώ στη συνέχεια, καλούμενος να σχολιάσει την υπόθεση, επέδειξε εκκεντρική συμπεριφορά, τραγουδώντας… Νίκο Ξυλούρη.






Το χρονικό

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο 46χρονος βρέθηκε τη Δευτέρα στο προαύλιο του σχολείου (ενώ ήταν σε άδεια), επιχειρώντας να προσεγγίσει την ανήλικη, η οποία έντρομη ειδοποίησε τη διευθύντρια, που με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο 46χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης λειτουργίας της υπηρεσίας, για απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η μαθήτρια κατήγγειλε ότι παρενοχλείτο σεξουαλικά σε συστηματική βάση από τον περασμένο Δεκέμβριο. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο 46χρονος φέρεται να την ακολουθούσε στους χώρους του σχολείου με απειλητική διάθεση, ενώ ο καθηγητής επιχειρούσε να τη θωπεύσει.

Η δίκη του καθηγητή πήρε αναβολή για τις 11 Απριλίου. Ο καθηγητής αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει το Λύκειο.

Διαβάστε επίσης:

Στο «σκαμνί» για κακούργημα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος

Άγιοι Ανάργυροι: Επιστρέφει στον Κορυδαλλό ο 39χρονος γυναικοκτόνος

Διόνυσος: Μαθητές μαγειρεύουν και διαχειρίζονται μόνοι τους το κυλικείο του σχολείου!

Έγκλημα Τέμπη: Κατηγορούμενη για την 717 εγκαλεί την… Ευρωπαία Εισαγγελέα – Ζητεί έκπτωση από το αξίωμά της

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter