Κατρίνης: «Διατίμηση και μηδενικός ΦΠΑ για το βρεφικό γάλα»

Κατρίνης: «Διατίμηση και μηδενικός ΦΠΑ για το βρεφικό γάλα»

«Τα μέτρα για το βρεφικό γάλα, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είναι σταγόνα στον ωκεανό, θα ενεργοποιηθούν μάλιστα από το Μάρτιο. Η κυβέρνηση δίνει το χρόνο σε όσους αισχροκερδούν εδώ και καιρό να προετοιμάσουν τις άμυνες τους και να ξεπεράσουν το μικρό εμπόδιο της καθιέρωσης πλαφόν στο περιθώριο κέρδους», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας στη Βουλή.

«Εδώ που έφτασαν τα πράγματα υπήρχε μία μόνο λύση: η επιβολή διατίμησης και ο μηδενικός ΦΠΑ για το βρεφικό γάλα, που αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης» πρότεινε ο κ. Κατρίνης, ο οποίος στηλίτευσε την κυβέρνηση για την ακρίβεια την τυφλή βία και τη γενικευμένη ανασφάλεια που αισθάνονται οι πολίτες.

Σχετικά με τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού και το νομοσχέδιο για το γάμο ομόφυλων ο κ. Κατρίνης σχολίασε ότι «αντί να ψαρεύει σε θολά νερά, ας θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας ο κ.Μητσοτάκης στους βουλευτές του για να υπερψηφιστεί η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Και βέβαια δεν πρέπει να ζητάει από το ΠΑΣΟΚ ή και τα άλλα κόμματα, να τον διευκολύνουν για να λύσει τα εσωτερικά του προβλήματα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter