Κατρίνης: Επίδειξη απανθρωπιάς οι δηλώσεις Γεωργιάδη για τα Τέμπη

Κατρίνης: Επίδειξη απανθρωπιάς οι δηλώσεις Γεωργιάδη για τα Τέμπη

«Απάνθρωπη» χαρακτήρισε τη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη για την τραγωδία στα Τέμπη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.

Ο βουλευτής Ηλείας χαρακτήρισε αλαζονική και καθεστωτικής νοοτροπίας τη συμπεριφορά του κυβερνητικού στελέχους, όπως επίσης και επίδειξης απανθρωπιάς.

Συνεχίζοντας ανέφερε πως: «ότι ενδιαφέρει τους συγγενείς των 57 νεκρών στη τραγωδία των Τεμπών εάν θα συσταθεί εξεταστική ή προανακριτική επιτροπή και ενδιαφέρει όλους όσοι βάζουν καθημερινά τα δικά τους παιδιά στη θέση των ανθρώπων που χάθηκαν».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι δεν αρκεί πλέον μόνο η λεκτική καταδίκη και αποδοκιμασία, αλλά επιβάλλεται πολιτική αποδοκιμασία και επισήμανε με έμφαση: «Το ξέρετε πολύ καλά, το ξέρει και ο πρωθυπουργός, ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου υπήρχε αυτή η απαράδεκτη δήλωση, θα είχε οδηγήσει στην απομάκρυνση αυτού που την εκστόμισε. Αν κάποιοι θεωρούν ότι το 41% ξεπλένει τις αντικειμενικές φοβερές ευθύνες αυτών που οδήγησαν σε μια πρωτοφανή τραγωδία, τότε τα λόγια χάνουν την αξία τους»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter