Κατρούγκαλος σε Λοβέρδο: «Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να είναι ειλικρινή με τον εαυτό τους»

Κατρούγκαλος σε Λοβέρδο: «Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να είναι ειλικρινή με τον εαυτό τους»

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στον Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος στηλίτευσε την πρόσφατη δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου για τις μετεκλογικές συνεργασίες, με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να υποστηρίζει «τo ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται από κανέναν και για κανέναν». «Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία θέλουν την συνεργασία με τη ΝΔ δεν θεωρώ σωστό να χρησιμοποιούν αυτόν τον υπονομευτικό τρόπο και καλό θα είναι να μην υποσκάπτουν το κλίμα», απάντησε μεταξύ άλλων ο Γ. Κατρούγκαλος.

«Η θέση μας στο ζήτημα των παρακολουθήσεων είναι προφανής. Θεωρούμε ότι με τη προσπάθεια συσκότισης και συγκάλυψης του σκανδάλου η κυβέρνηση δεν επιχειρεί μόνο να προστατέψει τον πρωθυπουργό από τις πολύ πραγματικές του ευθύνες, αλλά προσπαθεί να κρατήσει και σε ομηρία το κόμμα της αντιπολίτευσης με την έννοια ότι θα εξακολουθεί να επικρέμεται η κατηγορία σε βάρος του αρχηγού του ότι είναι ύποπτος και μάλιστα για θέματα εθνικής ασφάλειας, χωρίς ούτε τον λόγο να εξηγεί, ούτε προφανώς να αναλαμβάνει την ευθύνη για το συγκεκριμένο» τόνισε ο ίδιος.

«Εκείνα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θέλουν τη συνεργασία με τη ΝΔ, αντί να το πουν ευθέως και να υποστηρίξουν τους πολιτικούς λόγους για τους οποίους θεωρούν ότι αυτό θα πρέπει να γίνει, να χρησιμοποιούν αυτό το έμμεσο και κατά τη γνώμη μου υπονομευτικό που πρέπει να γίνεται ο δημοκρατικός διάλογος τρόπο. Και προφανώς έχει ηττηθεί αυτή η άποψη στις τελευταίες εκλογές του ΠΑΣΟΚ παρά τη προσπάθεια της ΝΔ να επέμβει όσο μπορούσε μέσω της παρακολούθησης Ανδρουλάκη. Φαίνεται όμως ότι είναι κάτι επίκαιρο.

Θέλω να πιστεύω στις δηλώσεις του ίδιου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ότι θέλει μια κυβέρνηση σοσιαλδημοκρατική, που φαντάζομαι εξ ορισμού αποκλείει τη ΝΔ, εκτός αν προσδιοριστεί κι αυτή ως σοσιαλδημοκρατική, και την επόμενη δήλωση που λέει ότι είναι καιρός πια η ΝΔ να πάει στην αντιπολίτευση.

Θα ήθελα λοιπόν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να είναι προσεκτικά, να μην υπονομεύουν τις δηλώσεις του αρχηγού τους, κυρίως να μην υποσκάπτουν το κλίμα στο οποίο πρέπει να πάμε στις εκλογές, να μη χρησιμοποιούν τοξικές εκφράσεις και κυρίως να είναι ειλικρινή με τον εαυτό τους. Θέλετε να πάτε με τη ΝΔ αγαπητοί συνάδελφοι; Πείτε το ευθέως και πηγαίνετε» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Ανταλλαγή «πυρών» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter