Κεραμέως: Πανηγυρίζει για πανεπιστημιακή αστυνομία-Τσιμουδιά για το κρεσέντο καταστολής στο ΑΠΘ

Κεραμέως: Πανηγυρίζει για πανεπιστημιακή αστυνομία-Τσιμουδιά για το κρεσέντο καταστολής στο ΑΠΘ

Επιλεκτικό είναι για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον που επιδεικνύει η υπουργός Παιδείας Νίκης Κεραμέως για τα όσα διαδραματίζονται στο επίπεδο της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Έτσι, ενώ η Νίκη Κεραμέως έσπευσε να πανηγυρίσει την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ που έδωσε το «πράσινο φως» για την συγκρότηση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, δεν βρήκε την παραμικρή κουβέντα για την άγρια καταστολή αστυνομικών έναντι φοιτητών στο ΑΠΘ, με έντονη μάλιστα την «οσμή» παρακράτους και με αρκετούς φοιτητές και χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν λόγο για προβοκάτσια.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια ΑΠΘ: Για εξύβριση διώκεται ο «μυστηριώδης άνδρας» που προκαλεί το χάος – Τον μισό Ποινικό Κώδικα «φορτώνουν» σε φοιτητή

Ειδικότερα, και με ανάρτησή του στο Twitter, η υπουργός Παιδείας αναφέρει ότι «Προχωράμε δυναμικά την πολιτική μας για ένα σύγχρονο, ασφαλές περιβάλλον γνώσης, διδασκαλίας, έρευνας, όπως αξίζει στα ΑΕΙ μας».

Ακολουθεί η ανάρτηση της υπουργού Παιδείας:

Συνταγματικός κρίθηκε από @SEpikrateias ο νόμος του@minedu & @yptpgr για τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

Προχωράμε δυναμικά την πολιτική μας για ένα σύγχρονο, ασφαλές περιβάλλον γνώσης, διδασκαλίας, έρευνας, όπως αξίζει στα ΑΕΙ μας.

Η Παιδεία αλλάζει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter