Κέρκυρα: Η φρουρά του Μητσοτάκη απομάκρυνε πολίτες που ζητούσαν δικαιοσύνη για τα Τέμπη (Video)

Κέρκυρα: Η φρουρά του Μητσοτάκη απομάκρυνε πολίτες που ζητούσαν δικαιοσύνη για τα Τέμπη (Video)

Αντιμέτωπος με διαμαρτυρίες πολιτών για το έγκλημα στα Τέμπη βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κέρκυρα. Εγινε την ώρα που τριγυρισμένος από μεγάλο αριθμό σωματοφυλάκων έκανε επανάληψη στα γνωστά, μην αναλαμβάνοντας την ευθύνη για οτιδήποτε.

Ομως βρήκε αντίλογο στο πρόσωπο μιας νεαρής κοπέλας που αναφέρθηκε στην Αναστασία Πλακιά που έχασε τη ζωή της στο έγκλημα στα Τέμπη.

Ανδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού έσπευσαν να την απομακρύνουν βίαια και ενώ ξεκινούσε επεισόδιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάλαβε μάλλον ότι το θέμα θα πάρει διαστάσεις και τους σταμάτησε επιτρέποντας στη νεαρή να παραμείνει. Αμέσως, κουνώντας το δάχτυλό του, ξεκίνησε ένα λογύδριο για τη δικαιοσύνη.

Αργότερα η κοπέλα έβγαλε από τη τσάντα της μία λευκή μπλούζα και την φόρεσε. Στο σημείο ήταν και άλλοι νέοι που ήθελαν να μιλήσουν για τα Τέμπη. Ομως οι άνδρες ασφαλείας του πρωθυπουργού είχαν αυξηθεί και τους είχαν περικυκλώσει.

Τελικά η φρουρά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τους πήρε σηκωτούς, με τους νέους να φωνάζουν οργισμένοι: «Αυτόν ψηφίζετε», «δημοκρατία δεν έχουμε;».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε «είναι δικαίωμά σας να κάνετε φασαρία, αλλά το ίδιο δικαίωμα έχω να μιλήσω και εγώ», τη στιγμή που με βίαιο τρόπο η φρουρά απομάκρυνε τους νέους, υπό τις επευφημίες του κομματικού ακροατηρίου.

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Απόφαση «πιλότος» του ΕΔΔΑ – Καταδίκη της Ιταλίας για παρακολούθηση υπαρχηγού των μυστικών υπηρεσιών

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Παραίτηση Κεραμέως ζητά το ΠΑΣΟΚ

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ποιους άλλους, πλην της Ασημακοπούλου, έχουν δώσει τα προσωπικά δεδομένα των εκλογέων;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter