Kia Motors και Ράφα Ναδάλ γιορτάζουν 15 χρόνια συνεργασίας

Kia Motors και Ράφα Ναδάλ γιορτάζουν 15 χρόνια συνεργασίας

Ο Ισπανός σούπερ σταρ του τένις, έγινε πρεσβευτής της φίρμας στην ισπανική αγορά το 2004, σε ηλικία μόλις 17 χρόνων, με τη συνεργασία να ενισχύεται το 2006, όταν ο Ναδάλ έγινε και παγκόσμιος πρεσβευτής της Kia.

Ο Ναδάλ έχει παρουσιαστεί σε μια σειρά εκστρατειών της Kia όλα αυτά τα χρόνια και έχει αποδείξει τον εαυτό του ως αδιαμφισβήτητο πρωταθλητή για την Kia. Ενίοτε, παράλληλα με την αύξηση της εμπιστοσύνης και της ευαισθητοποίησης του εμπορικού σήματος της Kia στην ευρωπαϊκή αγορά, η παρουσία του συνέβαλε επίσης στην καθιέρωση της φίρμας σε παγκόσμια κλίμακα ως μια από τις πλέον αναγνωρισμένες και επιθυμητές μάρκες.

Την ίδια περίοδο, ο Ναδάλ εδραίωσε τη φήμη του ως ο πιο επιτυχημένος Ισπανός τενίστας ποτέ και ένας από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών. Το 2019, ο Ναδάλ κέρδισε το 12ο γαλλικό Όπεν – και το 18ο Grand Slam. Έχει κερδίσει περισσότερους αγώνες σε χωμάτινα γήπεδα από οποιονδήποτε άλλον παίκτη. Μέσω της συνεργασίας της μάρκας με τον «Rafa», η Kia Motors συμμετείχε ενεργά στο Nadace Rafa Nadal από την ίδρυσή του και υποστήριξε το πρωτάθλημα τένις με την Ακαδημία Rafa Nadal και το τουρνουά τένις νέων.

Ο Ναδάλ αποτελεί την κορυφαία προσωπικότητα μεταξύ των ισχυρών σχέσεων που η Kia έχει καλλιεργήσει όλα αυτά τα χρόνια με εξέχοντες αθλητές και αθλητικούς οργανισμούς. Η Kia επίσης χορηγεί το Australian Open, καθώς και το UEFA Europa League.

Πηγή: Kia

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter