Κηδεία Γλύξμπουργκ: Στη Μητρόπολη ο Σαμαράς, πρώην και νυν βουλευτές της ΝΔ (Photos)

Κηδεία Γλύξμπουργκ: Στη Μητρόπολη ο Σαμαράς, πρώην και νυν βουλευτές της ΝΔ (Photos)

Ο Αντώνης Σαμαράς, ήταν από τους πρώτους πολιτικούς που μετέβησαν στη Μητρόπολη για το προσκύνημα της σορού του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν ήταν ο μοναδικός πολιτικός εκπρόσωπος όλων των φασμάτων της δεξιάς -πλην της ΝΔ- που βρίσκεται στη Μητρόπολη, καθώς το παρών δίνουν -μεταξύ άλλων- ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Νίκος Νικολόπουλος και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε φροντίσει να αναβαθμίσει την παρουσία της στη νεκρώσιμη ακολουθία, καθώς πλάι στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, θα βρεθεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος.

 

Κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου από την Μητρόπολη Αθηνών, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου από την Μητρόπολη Αθηνών, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Στο Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών η σορός η του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, προκειμένου να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter