Κικίλιας: Η επικοινωνία είναι… η ουσία και για την επερχόμενη κακοκαιρία στη Θεσσαλία

Κικίλιας: Η επικοινωνία είναι… η ουσία και για την επερχόμενη κακοκαιρία στη Θεσσαλία

Στη Θεσσαλία βρίσκεται ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, που αναμένεται να πλήξει την περιοχή το απόγευμα της Παρασκευής, δείχνοντας για άλλη μία φορά ότι το δόγμα «η επικοινωνία είναι η ουσία», είναι πυρηνικό στοιχείο της κυβερνητικής διαχείρισης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κικίλιας είναι επικεφαλής της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στη Λάρισα αυτή την ώρα, καθώς τα προγνωστικά στοιχεία της ΕΜΥ κάνουν λόγο για επιδείνωση του καιρού, με ισχυρές καταιγίδες και βροχές.

Μάλιστα, σε διάφορες διαρροές αναφέρεται ότι ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας θα «διανυκτερεύσει στην περιοχή». Όλα αυτά, την στιγμή που ακόμη και σήμερα πολλοί πολίτες της Θεσσαλίας και αγρότες, δεν έχουν λάβει τις αποζημιώσεις που δικαιούνται από τις περσινές καταστροφές του Daniel.
Για άλλη μία φορά στην κυβέρνηση τα γαλάζια στελέχη νοιάζονται περισσότερο για την επικοινωνιακή τους εικόνα, παρά για την ουσιαστική αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων, που αφορούν δεκάδες χιλιάδες πολίτες.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 σε 4 περιοχές – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους (LIVE)

Ένσταση από το ΠΑΣΟΚ στον Άρειο Πάγο κατά των Σπαρτιατών – Αυτό είναι το 20σέλιδο υπόμνημα

ΣΥΡΙΖΑ: Το νεοφιλελεύθερο σχέδιο της ΝΔ είναι η πλήρης απαξίωση της Υγείας ως δημόσιου αγαθού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter