Κινητήρας 1,5 λίτρων για το νέο Mazda 3

Κινητήρας 1,5 λίτρων για το νέο Mazda 3

Πέραν των Skyactiv-G122 και Skyactiv-D116 που διακρίνονται για τις τεχνολογικές τους καινοτομίες, πλέον, το Mazda 3 διατίθεται στην ελληνική αγορά με τον κινητήρα Skyactiv-G120, 1,5 λίτρων, που περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά της γκάμας.

Με τις τιμές να αρχίζουν από τις 21.633 ευρώ, γίνεται μια ελκυστική πρόταση για τον πελάτη, ο οποίος μπορεί να το κάνει δικό του, εφόσον το θελήσει.

Το νέο Mazda 3 επιταχύνει, στρίβει και φρενάρει, φιλτράροντας κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος. Η θέση οδήγησης βρίσκεται σε ταύτιση με τον οδηγό και το νέο κάθισμα κρατά τη λεκάνη όρθια, βοηθώντας στη μείωση της κούρασης.

Το αυτοκίνητο απέσπασε την ανώτερη διάκριση των πέντε στέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP. Σημείωσε υψηλά ποσοστά προστασίας για ενήλικους επιβάτες, παιδιά επιβάτες, ευπαθείς χρήστες του δρόμου (ασφάλεια πεζών) και σε σημαντικά ανεπτυγμένα συστήματα υποβοήθησης ασφαλείας.

Σε αυτό οφείλεται η νέα αρχιτεκτονική Skyactiv, με το ελαφρύ αμάξωμα, που είναι συγχρόνως ιδιαίτερα άκαμπτο, οι τεχνολογίες ασφαλείας i-Activsense και πολλά άλλα.

Πηγή: Mazda

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter