Κιβωτός του Κόσμου: Στις αρχές του νέου έτους στην Εισαγγελία ο πατέρας Αντώνιος

Κιβωτός του Κόσμου: Στις αρχές του νέου έτους στην Εισαγγελία ο πατέρας Αντώνιος

Στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να δώσει το παρών στην Εισαγγελία Ανηλίκων ο πάτερ Αντώνιος, ο οποίος έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος, για ασέλγεια σε δύο ανηλίκους τροφίμους της Κιβωτού του Κόσμου και για ηθική αυτουργία σε βαναυσότητες, που φέρεται να υποβλήθηκαν παιδιά που ζούσαν σε δομές από επτά πρώην εργαζόμενους.

Ο πάτερ Αντώνιος καλείται ως ύποπτος, για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε πρόκληση σωματικών βλαβών εις βάρος αδύναμων προσώπων.

Οι δύο Εισαγγελείς Ανηλίκων, Αικατερίνη Κοπελάκη και Δάφνη – Κυριακή Τσιχλήπου έστειλαν κλήση για ανωμοτί εξηγήσεις στον ιερέα, για μετά την Πρωτοχρονιά, ωστόσο πιθανότατα ο τελευταίος θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί για την απολογία του αφού λάβει γνώση της δικογραφίας. Την ίδια ώρα, ως ύποπτοι, για βαναυσότητες σε βάρος των ανηλίκων τροφίμων, έχουν κληθεί επτά πρώην εργαζόμενοι της Κιβωτού του Κόσμου.

Σε αντίθεση με τον πατέρα Αντώνιο, οι επτά αναμένεται να βρεθούν ενώπιον της Εισαγγελίας πριν την Πρωτοχρονιά, προκειμένου να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και να προετοιμάσουν τις απολογίες τους. Οι έξι από αυτούς καλούνται σε κατάθεση ως ύποπτοι για πρόκληση σωματικών βλαβών κατά αδύναμων προσώπων ενώ η έβδομη κλήση σε γυναίκα υπάλληλο, αφορά το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Η υπάλληλος, επαρχιακής δομής, καλείται ως ύποπτη, καθώς, φέρεται, να μην μετέφερε σε γιατρό ή νοσοκομείο, ένα παιδί που είχε τραυματιστεί. Οι πράξεις που εξετάζονται για τους υπαλλήλους είναι σε βαθμό πλημμελήματος με τις ερευνώμενες πράξεις να αφορούν τα τελευταία τρία χρόνια και συγκεκριμένα το διάστημα 2020 έως και το 2022.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter