ΚΚΕ για δόγμα Μητσοτάκη – Πέτσα «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»: Μνημείο κυνισμού και «κοινωνικού δαρβινισμού»

ΚΚΕ για δόγμα Μητσοτάκη – Πέτσα «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»: Μνημείο κυνισμού και «κοινωνικού δαρβινισμού»

Μνημείο κυνισμού και “κοινωνικού δαρβινισμού” χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τις απόψεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα περί… προσαρμοστικότητας για τη θέρμανση. Ο Περισσός απάντησε με οργισμένη ανακοίνωσή του στην τοποθέτηση Πέτσα ότι «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς πεθαίνει». Μάλιστα το ΚΚΕ επέλεξε μια αιχμηρή τοποθέτηση για να δείξει το μέγεθος της κοινωνικής αναλγησίας και κυνισμού της δήλωσης Πέτσα για τις αλλαγές στη θέρμανση, σημειώνοντας ότι όλα αυτά αν κάτι δείχνουν είναι την ανάγκη «να “πεθάνουν” πολιτικά όσοι υπηρετούν τέτοιες πολιτικές και τέτοιες απόψεις». Για να καταλήξει: «Κύριοι της κυβέρνησης, να πληρώσετε εσείς τα έξοδα για τις όποιες αλλαγές στους λέβητες!»

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (13.9.2022) είναι η εξής:

«Αντί η κυβέρνηση να πάρει ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας, καλεί τα λαϊκά νοικοκυριά να ξανα-πληρώσουν για να ξανα-μετατρέψουν τη θέρμανση των σπιτιών τους από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο. Και όλα αυτά στο όνομα της προσαρμογής που “όποιος δεν την ακολουθήσει, πεθαίνει”.

Πρόκειται για μνημείο κυνισμού και “κοινωνικού δαρβινισμού” που, αν κάτι αποδεικνύει, είναι την ανάγκη να “πεθάνουν” πολιτικά όσοι υπηρετούν τέτοιες πολιτικές και τέτοιες απόψεις.

Κύριοι της κυβέρνησης, να πληρώσετε εσείς τα έξοδα για τις όποιες αλλαγές στους λέβητες!».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter