ΚΚΕ για σύσκεψη Μητσοτάκη περί «οπαδικής βίας»: «Κουκούλωμα» κυβερνητικών ευθυνών για τη δράση νεοναζί

ΚΚΕ για σύσκεψη Μητσοτάκη περί «οπαδικής βίας»: «Κουκούλωμα» κυβερνητικών ευθυνών για τη δράση νεοναζί

Επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τη σύσκεψη του πρωθυπουργού περί «οπαδικής βίας». Μάλιστα, ο Περισσός καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ για προσπάθεια κουκουλώματος των τεράστιων ευθυνών της ως προς την ανεξέλεγκτη δράση νεοναζί που δολοφόνησαν τον νεαρό οπαδό της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, ο Περισσός κρίνει ότι όποια επικοινωνιακή τακτική κι αν ακολουθήσει η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να κρύψει και τη σχέση που συνδέει τους «”οπαδικούς στρατούς” με διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα, ακόμη και με θύλακες του κρατικού μηχανισμού».

Το απόγευμα της Παρασκευής (11 Αυγούστου 2023), το Γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ σχολίασε ως εξής τα περί σύσκεψης του πρωθυπουργού για την «οπαδική βία»:

«Κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα, όπως η σύσκεψη του Πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της δήθεν «οπαδικής βίας» – και μάλιστα με τους μεγαλοϊδιοκτήτες των ΠΑΕ – δεν μπορεί να «κουκουλώσει» τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για το γεγονός ότι δεκάδες εξοπλισμένοι ναζί, εν πλήρει γνώσει του κρατικού μηχανισμού, έφτασαν ανενόχλητοι από την Κροατία στη Ν. Φιλαδέλφεια και, σε συνεργασία με ντόπιους ομοϊδεάτες τους, δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσουρή. Και φυσικά δεν μπορεί να κρύψει ότι η πολιτική της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού και τα «νήματα» που συνδέουν τους «οπαδικούς στρατούς» με διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα, ακόμη και με θύλακες του κρατικού μηχανισμού, είναι αυτά που στρώνουν το έδαφος για τέτοια περιστατικά».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter