Κλέλια Ρένεση: «Ευχαριστώ τους γιατρούς του Λαϊκού Nοσοκομείου, μου έσωσαν τη ζωή»

Κλέλια Ρένεση: «Ευχαριστώ τους γιατρούς του Λαϊκού Nοσοκομείου, μου έσωσαν τη ζωή»

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας για την Κλέλια Ρένεση και στη συνέχεια ένιωσε την ανάγκη να σταθεί στις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών στο «Λαϊκό» νοσοκομείο.

Η ηθοποιός έφτασε στα επείγοντα περιστατικά του Λαϊκού, σε ημέρα εφημερίας, έπειτα από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ το βράδυ της Τετάρτης, 31 Ιανουαρίου.

Αμέσως της χορηγήθηκε κορτιζόνη και αδρεναλίνη και παρά την άθλια κατάσταση που βρίσκεται το ΕΣΥ, εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου, για ακόμη μια φορά, έκανε το καθήκον του.

Η Κλέλια Ρένεση παίρνοντας εξιτήριο έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ευχαριστούσε τους γιατρούς και υπογραμμίζοντας πως πρέπει όλοι να στηρίξουμε τη δημόσια υγεία.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο και στους γιατρούς αλλεργιολόγους της χθεσινοβραδινής εφημερίας. Μου έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ. Περάσαμε παρέα μια ρομαντική βραδιά με αδρεναλίνες , κορτιζόνες κ όλα τα καλά. Άκρως εξυπηρετικοί, άμεσα διαθέσιμοι κ με ειλικρινές ενδιαφέρον.

Το λέω κ θα το ξαναπώ η δημόσια Υγεία είναι κ θα είναι η προτεραιότητα όλων των πολιτών. Πρέπει να διαφυλάξουμε την σωστή λειτουργία των δημοσίων νοσοκομείων, την επαρκή στελέχωση τους σε προσωπικό αλλά κ τις σωστές συνθήκες ώστε οι γιατροί να μπορούν να διεξάγουν το έργο τους με αξιοπρέπεια .Οι δημόσιοι γιατροί κ νοσηλευτές πρέπει να αμείβονται επαρκώς για όλο αυτό που προσφέρουν .  Ευχαριστώ για όλα όλους κ όλες απ την βραδινή μου περιπέτεια!

Διαβάστε επίσης:

Κλέλια Ρένεση για Τέμπη: Αν ήμουν από τις Σέρρες και ψήφιζα Καραμανλή, θα ντρεπόμουν

Αποστομωτική απάντηση Ρένεση στα ομοφοβικά σχόλια: «Παρά φύσιν είναι το 90% που φτύνουν αίμα για να βγει ο μήνας»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter