Κολωνός: Αποκαλύψεις σοκ στη δυσώδη υπόθεση – Στο «μικροσκόπιο» και αστυνομικός

Κολωνός: Αποκαλύψεις σοκ στη δυσώδη υπόθεση – Στο «μικροσκόπιο» και αστυνομικός

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του Κολωνού με θύμα το 12χρονο παιδί που έζησε την απόλυτη φρίκη.

Μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί τέσσερα άτομα ενώ αναμένεται να αποφασιστεί τι θα συμβεί και με τον 36χρονο ο οποίος αφέθηκε τελικά ελεύθερος έπειτα από διχογνωμία. Όλα αυτά τη στιγμή που οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται προκειμένου να πέσει περισσότερο φως και να φωτιστούν οι σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης που έχει προκαλέσει σοκ. Σε αυτό το μήκος κύματος αναζητούνται και άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, που έχουν συνομιλήσει με το 12χρονο παιδί και ενδεχομένως να έχουν προβεί σε φρικιαστικές πράξεις…

Και αστυνομικός της ΓΑΔΑ εμπλεκόμενος

Την πλήρη επιβεβαίωση της χθεσινής αποκάλυψης του documentonews.gr ότι φαίνεται πως υπάρχει και αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Σύμφωνα με όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Τ. Θεοδωρικάκος, ο ίδιος έδωσε «εντολή ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού να τεθεί αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο».

Δείτε επίσης: Κολωνός: Επιβεβαίωσε ο Θεοδωρικάκος την εμπλοκή αστυνομικού στην υπόθεση

Πρόκειται για μια εξέλιξη που έρχεται να προστεθεί στις χθεσινές αποκαλύψεις του documentonews.gr, όπου ένας ανώνυμος χρήστης που συνομιλούσε στη διαδικτυακή εφαρμογή Blindchat με ένα προφίλ που έφερε το όνομα και τη φωτογραφία του 12χρονου κοριτσιού, την εκβίαζε λέγοντάς της ότι αν δεν δεχθεί να κάνει σεξ μαζί του δωρεάν «2-3 φορές την εβδομάδα θα σε κάνω ρεζίλι».

Το ακόμη χειρότερο στην υπόθεση, είναι ότι ο άγνωστος αυτός χρήστης που αναφέρει ο ίδιος ότι ονομάζεται «Μιχάλης», παρουσιάζεται ως αστυνομικός, γράφοντας μάλιστα στο προφίλ του ανήλικου κοριτσιού ότι μαζί με άλλους συναδέλφους του, «θα σε π…. όλοι μαζί».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα της «Καθημερινής», ο αστυνομικός εναντίον του οποίου διατάχθηκε πειθαρχικός έλεγχος δεν είναι το ίδιο πρόσωπο που αυτοπαρουσιάστηκε συνομιλώντας με το προφίλ της 12χρονης στο Blindchat ως αστυνομικός. Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ προστίθεται ότι «ο συγκεκριμένος άνδρας δεν έχει ταυτοποιηθεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι είναι αστυνομικός ή τον υποδύεται για να έχει ερωτική επαφή χωρίς να δώσει χρήματα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter