Κολωνός: Αθώωση του Μίχου για βιασμό και ενοχή για «κατάχρηση ανηλίκου» προτείνει η εισαγγελέας στην υπόθεση της 12χρονης

Κολωνός: Αθώωση του Μίχου για βιασμό και ενοχή για «κατάχρηση ανηλίκου» προτείνει η εισαγγελέας στην υπόθεση της 12χρονης

Την ενοχή του Ηλία Μίχου για τέσσερα από τα επτά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται πρότεινε η εισαγγελέας Μαρία-Ελένη Νικολού κατά τη σημερινή του αγόρευση στην πολύκροτη δίκη για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η εισαγγελέας ζήτησε συγκεκριμένα την αθώωση του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για βιασμό λόγω αμφίβολων, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δε συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, οπλοκατοχή (για δυο όπλα), κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και επιπλέον διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Και νέα πρόσωπα αναγνώρισε ως βιαστές της η 12χρονη – Ανοίγει ο «κύκλος» των εμπλεκόμενων

Κολωνός – αποκλειστικό: Πάνω από 70 προφίλ είχε φτιάξει ο 53χρονος μαστροπός – Σύστηνε ως 16χρονη την ανήλικη

Με το σταυρό στο χέρι ο 53χρονος μαστροπός: Επίτροπος σε Εκκλησία στο Λόφο Σκουζέ (Video)

Κολωνός: Ένταση στη δίκη για τη δυσώδη υπόθεση – Η 12χρονη «θέλει να τιμωρηθούν όλοι» υποστηρίζει η δικηγόρος της (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter