Κολωνός: Ενοχή της μητέρας για μαστροπεία και αθώωση Μίχου για βιασμό προτείνει η Εισαγγελέας

Κολωνός: Ενοχή της μητέρας για μαστροπεία και αθώωση Μίχου για βιασμό προτείνει η Εισαγγελέας

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Μαρία-Ελένη Νικολού, για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας και της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας ζήτησε με την πρότασή της την ενοχή της μητέρας της 12χρονης για τρεις κατηγορίες:

Ένοχη μαστροπείας (εξώθηση και διευκόλυνση) με την μορφή αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά.

Ένοχη μαστροπείας μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα. Και τα δυο με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης

Ένοχη για την πορνογραφία ανηλίκων (διανομή του υλικού της ανήλικης) σε συγκατηγορουμένους.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε προτείνει την αθώωση του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση, του Ηλία Μίχου, από την κατηγορία του βιασμού.

Κολωνός: Πρόταση αθώωσης του Μίχου για βιασμό

Συγκεκριμένα, ζήτησε συγκεκριμένα την αθώωση του Ηλία Μίχου για βιασμό λόγω αμφιβολιών, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δε συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, οπλοκατοχή (για δυο όπλα), κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και επιπλέον διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Η εισαγγελέας με την αγόρευσή της ζήτησε επίσης να κριθεί ένοχος ο αποκαλούμενος “Μιχάλης”, δεύτερος εκ των βασικών κατηγορουμένων, για τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας προσώπου νεότερου των 15 ετών με σκοπό το κέρδος και της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκου κάτω των 12 ετών. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε η αθώωση του”Μιχάλη” για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε από την εισαγγελική έδρα ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter