Κολωνός: Έρευνα στο σπίτι της 12χρονης

Κολωνός: Έρευνα στο σπίτι της 12χρονης

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Έτσι, σύμφωνα και με σχετικό ρεπορτάζ του CNN Greece, μετά τη σύλληψη της μητέρας με την κατηγορία της μαστροπείας, αυτήν την ώρα οι αστυνομικοί βρίσκονται στο σπίτι της οικογένειας και διενεργούν έρευνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάνουν φύλλο και φτερό την οικία της οικογένειας και ήδη έχουν κατασχέσει κινητά και usb που εκτιμάται ότι περιέχουν στοιχεία.

Νωρίτερα, οι Αρχές συνέλαβαν την 38χρονη μητέρα του κοριτσιού, έπειτα από το ένταλμα που εξέδωσαν εις βάρος της οι δικαστικές αρχές, με την κατηγορία της «διακεκριμένης μαστροπείας», δηλαδή μαστροπείας σε βάρος ανήλικου κάτω των 15 ετών.

Η 33η Ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για την σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγορία που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, ο οποίος κατηγορείται και για άλλα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή της μητέρας του.

Η 38χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Παράλληλα, με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας, οι κατηγορούμενοι Ηλίας Μίχος και Ιωάννης Σοφιανίδης κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγούνται στη φυλακή, μετά τις σύντομες τυπικές απολογίες τους.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Νέα τροπή στην υπόθεση – Ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένη μαστροπεία στη μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: Προφυλακιστέοι ο 53χρονος μαστροπός και ο 43χρονος βιαστής

Κολωνός: Παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι δύο κατηγορούμενοι

Κολωνός – αποκλειστικό: Πάνω από 70 προφίλ είχε φτιάξει ο 53χρονος μαστροπός – Σύστηνε ως 16χρονη την ανήλικη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter