Κολωνός – Λύτρας: «Ακόμη δυο κορίτσια, καταγγέλλουν τον Μίχο για βιασμό όταν ήταν ανήλικες»

Κολωνός – Λύτρας: «Ακόμη δυο κορίτσια, καταγγέλλουν τον Μίχο για βιασμό όταν ήταν ανήλικες»
Απολογία στον ανακριτή της 37χρονης η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση, παραμέληση ανηλίκου, και άλλα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022. Η μητέρα της 12χρονης, συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος της από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία, που δίνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, προχώρησε σήμερα ο Απόστολος Λύτρας , συνήγορος πλέον της 37χρονης μητέρας του κοριτσιού.

Οπως είπε ο δικηγόρος έχει δεχτεί τηλεφωνήματα πως υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο αλλά και για τον  42χρονο, συγκατηγορούμενο του, Γιάννη Σοφιαννίδη .

«Υπάρχουν άλλες 2 κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων. Οι δύο κοπέλες βιάστηκαν όταν ήταν ανήλικες», τόνισε ο κ. Λύτρας, και  συνέχισε:

«Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθούν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα. Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία».

Διαβάστε επίσης

Κολωνός: Βιασμός 12χρονου – Το κοριτσάκι «πλήρωνε» τα βερεσέ της μητέρας του

Κολωνός: Προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε η μητέρα της 12χρονης (Photos)

Παππάς για Κολωνό: Δημοσιεύστε τα 213 ονόματα και μην επαναλαμβάνετε όσα κάνατε με Νίκο Γεωργιάδη – Λιγνάδη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter