Κολωνός: Βιασμός 12χρονου – Το κοριτσάκι «πλήρωνε» τα βερεσέ της μητέρας του

Κολωνός: Βιασμός 12χρονου – Το κοριτσάκι «πλήρωνε» τα βερεσέ της μητέρας του

Ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε η φρίκη για τη 12χρονη στον Κολωνό περιγράφεται στις καταθέσεις του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του θύματος επισκεπτόταν το μαγαζί του κατηγορούμενου για μαστροπεία και βιασμό ανηλίκου Ηλία Μίχου με σκοπό να ψωνίζει προϊόντα με βερεσέ. Παράλληλα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 53χρονος πρότεινε στη μητέρα για την αποπληρωμή του χρέους να δουλεύει στην επιχείρηση του καθαρίζοντας και βοηθώντας στις βασικές δουλειές.

Σε κάποιες επισκέψεις, έπαιρνε μαζί της και το  κοριτσάκι της προκειμένου να την βοηθάει και να μαθαίνει τη δουλειά. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έστελνε μόνο του το παιδί. Όπως είπε η μικρή στις  καταθέσεις της στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την πλησίασε, κέρδισε την εμπιστοσύνη της και την αποπλάνησε. Από τότε  ο Μίχος ασελγούσε πάνω της και στη συνέχεια, όπως το ίδιο το κορίτσι είπε, την πήγαινε στα ραντεβού.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η 12χρονη  ζητά να μπει στην  φυλακή ο 53χρονος .«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή» και περιέγραψε με ποιό τρόπο γίνονταν τα «ραντεβού».  «Ο 53χρονος ερχόταν και αυτός μαζί μου» στα «ραντεβού». «Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», σημείωσε το ανήλικο θύμα βιασμού και σωματεμπορίας. «Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα», συμπλήρωσε στην κατάθεσή της η ανήλικη μαθήτρια.

Διαβάστε περισσότερα:

Κολωνός: Έρχονται και άλλα εντάλματα σύλληψης – Πληροφορίες για πρόσωπο «κλειδί»

Η ΝΔ «αποκηρύσσει» τον 53χρονο μαστροπό, αλλά… δηλώνει άγνοια για το «αλισβερίσι» με το Δημόσιο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter