Κολωνός: Ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων της 12χρονης – Ορατό το ενδεχόμενο να αποφυλακιστεί ο Μίχος

Κολωνός: Ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων της 12χρονης – Ορατό το ενδεχόμενο να αποφυλακιστεί ο Μίχος

Η κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, ολοκληρώθηκε για σήμερα με τις αγορεύσεις των τριών συνηγόρων της 12χρονης – θύμα βιασμού και μαστροπείας στην υπόθεση του Κολωνού, ενώ αναμένεται να συνεχιστεί την Τρίτη 26 Μαρτίου με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Ειδικότερα, η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί στις 19 Μαρτίου με τις αγορεύσεις των υπολοίπων συνηγόρων των κατηγορουμένων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στόχος του Δικαστηρίου είναι να ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις έως το τέλος Μαρτίου.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Ξεκινούν οι αγορεύσεις των συνηγόρων στη σκιά της σοκαριστικής εισαγγελικής πρότασης

Στη συνέχεια, πρόθεση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου είναι να εκδοθεί η απόφαση για τους 26 κατηγορουμένους, πριν αρχίσουν να λήγουν τα18μηνο προσωρινής κράτησης όσων έχουν προφυλακιστεί, καθώς είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποφυλακιστεί ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος για τον οποίο λήγει το δεκαοκτάμηνο στις 7 Απριλίου.

 

Ολοκληρώθηκε, επιπλέον, η αγόρευσή του και ο δικηγόρος υπεράσπισης του μοναδικού κατηγορουμένου για τον οποίο η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε απαλλαγή για το αδίκημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που του αποδίδεται.

Νωρίτερα, με μία ανακοίνωση «ασπίδα» τοποθετήθηκε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, μετά τη θύελλα αντιδράσεων για την πρόταση της Εισαγγελέως για τον Ηλία Μίχο και τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Στην ανακοίνωση, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος αποδέχεται το δικαίωμα στην κριτική αλλά ουσιαστικά την απορρίπτει με τη δικαιολογία της βαρβαρότητας. Το κράτος δικαίου έχει όμως ως αρχή του την ελευθερία γνώμης και την κριτική.

Διαβάστε επίσης:

Οργή για την πρόταση αθώωσης του Μίχου για βιασμό της 12χρονης – Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα (Photos)

Ο Μίχος γίνεται σφραγίδα της Δικαιοσύνης

«Πυρά» Ακρίτα μετά την εισαγγελική πρόταση για Μίχο: «Αισθάνομαι σωματικά άρρωστη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter