Κολωνός: Στα «μαλακά» ο αστυνομικός που συνομιλούσε με τη 12χρονη

Κολωνός: Στα «μαλακά» ο αστυνομικός που συνομιλούσε με τη 12χρονη

Ούτε την πόρτα της εξόδου δεν είδε από την ΕΛΑΣ ο αστυνομικός που συνομιλούσε με τη 12χρονη από τον Κολωνό και ο οποίος φέρεται να γνώριζε την πραγματική ηλικία του νεαρού κοριτσιού.

Παρά το γεγονός ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη διέταξε διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου σε βάρος του, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε από το κέντρο συντονισμού επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ που υπηρετούσε, στην υπηρεσία καυσίμων της ΕΛ.ΑΣ. που εδρεύει στη λεωφόρο Συγγρού.

Με άλλα λόγια, ο αστυνομικός που βρίσκεται υπό διερεύνηση συνεχίζει να υπηρετεί κανονικά στο Σώμα, ενώ υπό άλλες συνθήκες, ο αστυνομικός ο αστυνομικός θα έπρεπε να έχει τεθεί ήδη διαθεσιμότητα.

Επιπλέον, σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες, η 12χρονη είχε ισχυριστεί σε συνομιλία της με τον συγκεκριμένο αστυνομικό ότι είναι 15 ετών.

Συνεπώς ο 26χρονος ήξερε ότι πρόκειται για ανήλικη, με την οποία μάλιστα, φέρεται να αντάλλαξε μία φορά άσεμνες φωτογραφίες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος αρχιφύλακας στο παρελθόν υπηρετούσε στη Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων, στο πλευρό σημαίνοντος πολιτικού προσώπου.

Παρόλα αυτά, ο αρχιφύλακας φαίνεται ότι μετακινήθηκε καθώς αρνήθηκε να εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.

Πηγή: koutipandoras.gr

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός – Ραγδαίες εξελίξεις: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών που κατηγορούνται για βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Προφυλακίστηκαν δύο κατηγορούμενοι για βιασμό – Αναμένεται απόφαση για τον τρίτο

Κολωνός: Νέο SMS προς τον Μίχο «καίει» τη μητέρα της 12χρονης: «Φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην σε καταδώσω»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter