Κολωνός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των συλληφθέντων για βιασμό και μαστροπία

Κολωνός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των συλληφθέντων για βιασμό και μαστροπία

Με αρκετές μέρες καθυστέρηση και έπειτα από έντονη κοινωνική πίεση δημοσιεύτηκαν από την αστυνομία τα στοιχεία των δύο φερόμενων θυτών για το απάνθρωπο έγκλημα στον Κολωνό, τους οποίους βαραίνει η κατηγορία του βιασμού και της σωματεμπορίας ανηλίκου.

Ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και ανάγκαζε ένα 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό να εκδίδεται όφελος για τον ίδιο από 50 έως και 70 ευρώ από κάθε παιδεραστή ονομάζεται ο Ηλίας Μίχος και έχει γεννηθεί στις 30-12-1969 στο Αγρίνιο, ενώ ο δεύτερος συλληφθείς λέγεται Σοφιανίδης Ιωάννης και έχει γεννηθεί την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής. Τα στοιχεία της ταυτότητάς τους αλλά και οι φωτογραφίες τους δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Documento, το κορίτσι είναι εκείνο που αναγνώρισε τον δεύτερο εκ των συλληφθέντων. Ο Σοφιανίδης, εμφανίζεται να έπαιρνε τη δωδεκάχρονη με το αυτοκίνητό του, το οποίο μάλιστα έγραφε και το όνομα επιχείρησης την οποία διατηρούσε στη δυτική Αττική. Ο 42χρονος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και εμπορία ανθρώπων, έχει κατά τις ίδιες πληροφορίες, τρία ανήλικα παιδιά.

Ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Τα στοιχεία των δύο κατηγορουμένων δίνονται στη δημοσιότητα, έστω και με τέτοια καθυστέρηση, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Η σύζυγος του 53χρονου μαστροπού έδινε 10.000 ευρώ για «να ξεχαστεί το θέμα» (Video)

Τα πρακτικά της Βουλής αποδομούν τις λασπολογίες Κουμουτσάκου

Κολωνός: Πώς ο 53χρονος μαστροπός πήρε κρατικό χρήμα επί κυβέρνησης Σαμαρά για μαγαζί χωρίς άδεια

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter