Κολωνός: Στον ανακριτή η μητέρα της 12χρονης – Έρχεται νέος κύκλος ενταλμάτων σύλληψης (Photos)

Κολωνός: Στον ανακριτή η μητέρα της 12χρονης – Έρχεται νέος κύκλος ενταλμάτων σύλληψης (Photos)

Τελειωμό δεν έχουν οι εξελίξεις στη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού με πρωταγωνιστή τον 53χρονο μαστροπό Ηλία Μίχο ο οποίος, όπως αποκάλυψε το Documento, εμφανιζόταν ως προστάτης των παιδιών της γειτονιάς του… Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Δευτέρας, και συγκεκριμένα στη 1 το μεσημέρι, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή η μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της ανήλικης κόρης της. Όλα αυτά εν αναμονή νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Το πρωί «σωτήρας παιδιών», το βράδυ βιαστής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα αναμένεται να υποστηρίξει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση βιασμού της κόρης της και δεν γνώριζε τίποτα. Ακόμα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα ισχυριστεί ότι έμαθε από τη θεία της ανήλικης τι περνούσε το παιδί και αμέσως το κατήγγειλε στην αστυνομία.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας είπε πως κανένα άτομο που έκλεινε ραντεβού με τη 12χρονη δεν είχε αναφερθεί στη μητέρα αλλά, αντίθετα, αναφέρονται στον Ηλία Μίχο. Ερωτηθείς για το πώς βρέθηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας είπε πως: «το παιδί κάποια στιγμή πήρε το ΙΒΑΝ, τον λογαριασμό της μητέρας, το έδωσε στον κατηγορούμενο και αυτός κανόνισε, προφανώς με κάποιους, οι οποίοι βίαζαν το παιδί και τους έδινε τον λογαριασμό για να βάζουν χρήματα».

Στο μεταξύ, το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει και ο 33χρονος που είχε ζητήσει προθεσμία από το πρωί του Σαββάτου.

Δείτε επίσης: Σεπόλια: Νέα σύλληψη ατόμου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Νέος κύκλος ενταλμάτων

Στο μεταξύ τις επόμενες ώρες αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης. Ωστόσο, μέσα στο σαββατοκύριακο συνελήφθησαν συνολικά τρία άτομα. Ο λόγος για έναν 33χρονο και έναν 36χρονο το Σάββατο και έναν 34χρονο την Κυριακή. Στο μεταξύ, άλλοι μετέβησαν αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ δύο που μιλούσαν διαδικτυακά στη 12χρονη

Δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 55 ετών, που συνομιλούσαν διαδικτυακά με την 12χρονη, στον Κολωνό, ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε επίσης: Ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες 39 και 55 ετών που συνομιλούσαν διαδικτυακά με την 12χρονη – Προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Και οι δύο προσήλθαν αυτοβούλως, την Κυριακή, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, ότι το καλοκαίρι συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη, η οποία έχει πέσει θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό.

Οι δύο άνδρες, αφού εξετάστηκαν ενόρκως από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αποχώρησαν στη συνέχεια από τη ΓΑΔΑ, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Παράλληλα, αναμένονται νέες συλλήψεις ατόμων που φέρονται να βίασαν την 12χρονη.

Δείτε επίσης: Ο υπεράνω υποψίας μπακάλης με τις πολιτικές άκρες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter