Κολωνός: Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες για παιδοβιασμό και μαστροπία – Οι κατηγορίες και οι έρευνες των αρχών (Videos)

Κολωνός: Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες για παιδοβιασμό και μαστροπία – Οι κατηγορίες και οι έρευνες των αρχών (Videos)

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσουν το πρωί της Τετάρτης οι δύο συλληφθέντες για βιασμό και μαστροπία κατά της 12χρονης στον Κολωνό, μία υπόθεση η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς καθημερινά αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για την δράση τόσο του 53χρονου, όσο και του 42χρονου συγκατηγορούμενού του.

Έπειτα από τεράστια κοινωνική πίεση και κατακραυγή, η αστυνομία εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων. Πρόκειται για τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Ιωάννη Σοφιανίδη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του Documento αναγνωρίστηκε από το 12χρονο κορίτσι.

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των συλληφθέντων για βιασμό και μαστροπία

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Στον 53χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων (απόκτηση, κατοχή, διανομή) κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής και παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου, με τον οποίο ο δράστης έχει σχέση εργασίας, εμπορία ανθρώπων και νόμο περί όπλων.

Στον 42χρονο έχει ασκηθεί δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και εμπορία ανθρώπων.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Πλέον, οι αρχές προσανατολίζονται στον εντοπισμό των προσώπων οι οποίοι είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο, προκειμένου να συναντήσουν το ανήλικο κορίτσι, δίνοντας αμοιβή στον κατηγορούμενο.

Πρόκειται για μία λίστα ανθρώπων η οποία προκαλεί αποτροπιασμό, καθώς οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότερα από 200 άτομα είχαν προσεγγίσει τον 53χρονο για την ανήλικη.

Σύμφωνα με το Mega, η 12χρονη αναγνωρίζει ακόμη 16 άνδρες ως βιαστές της, με τις πληροφορίες να συγκλίνουν στο γεγονός πως το κύκλωμα φέρεται να έχει στηθεί από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν το κορίτσι δεν είχε κλείσει τα 11 έτη του (ήταν 10,5).

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ίδιο κανάλι η γιαγιά της ανήλικης, η σύζυγος του συλληφθέντα ήθελε να δώσει 10.000 στην κόρη της για να «ξεχαστούν» οι βιασμοί.

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Η σύζυγος του 53χρονου μαστροπού έδινε 10.000 ευρώ για «να ξεχαστεί το θέμα» (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter