Κολωνός: Στον εισαγγελέα η μητέρα της 12χρονης – Λογαριασμοί, κινητά, υπολογιστές στο μικροσκόπιο των αρχών

Κολωνός: Στον εισαγγελέα η μητέρα της 12χρονης – Λογαριασμοί, κινητά, υπολογιστές στο μικροσκόπιο των αρχών

Ενώπιον του εισαγγελέα θα καταθέσει σήμερα, Πέμπτη, η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, θύματος βιασμού και σωματεμπορίας, για μία υπόθεση η οποία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μάνας της 12χρονης αφορά στο βασικό αδίκημα της «διακεκριμένης μαστροπείας, της παραμέλησης ανηλίκου, όπως και άλλα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί η μητέρα της 12χρονης

Η 38χρονη κατέθεσε την Τετάρτη στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση, περνώντας το βράδυ στο κρατητήριο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ethnos.gr, η ίδια αρνήθηκε κάθε ανάμιξή της στην πολύκροτη υπόθεση, σημειώνοντας ότι «δεν γνώριζαν το παραμικρό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι της 12χρονης, κατάσχοντας όλες τις συσκευές επικοινωνίας, στικάκια usb αλλά και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, στέλνοντας τις συσκευές στα Εγκληματολογική Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για ανάλυση.

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Έρευνα στο σπίτι της 12χρονης

Οι αρχές έχουν ως στόχο να εντείνουν τις έρευνες, με την ελπίδα να εντοπίσουν περισσότερα στοιχεία τα οποία θα φέρουν στο «φως» περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δράση του 53χρονου και του 42χρονου οι οποίοι προφυλακίστηκαν την Τετάρτη.

Παράλληλα, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι αποδείξεις των τραπεζικών συναλλαγών της 38χρονης μητέρας με τον 53χρονο, ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στο να δοθεί ένταλμα για τη σύλληψη της γυναίκας.

Διαβάστε επίσης: Κολωνός – Αρχή Ξεπλύματος : Φύλλο και φτερό οι τραπεζικοί λογαριασμοί της οικογένειας του 53χρονου και της μητέρας της 12χρονης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter